潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
katherine418 發表於 20-3-25 03:58
中意紫色既話就唔換 不過比較難襯衫 隻色又比較夏天

Agree 隻色係夏天,但係我今日試好多隻,呢個最襯我。不過我都想睇下有無藍或灰可以換

侯爵府

2020勳章

紫色真係好靚呀

男爵府

jjman983 發表於 20-3-24 22:21
本來想買其他色,但最後竟然買左紫色
諗緊換唔換

見外國返左深灰色+銀 幾靚
呢個過年之前係半島試過 隻色都唔係難襯 我著皮褸牛仔褲 都好睇

wcpcelia    發表於 3 天前

別墅

2020勳章

諗緊換唔換

Mini唔大個 我覺得都可以 都較易襯
如果再大個少少既袋 就唔好買咁鮮既色

大宅

xsyu 發表於 20-3-25 09:45
見外國返左深灰色+銀 幾靚
呢個過年之前係半島試過 隻色都唔係難襯 我著皮褸牛仔褲 都好睇
...

你皮褸係黑色?冬天拎會唔會odd?

大宅

rosary625 發表於 20-3-25 09:52
Mini唔大個 我覺得都可以 都較易襯
如果再大個少少既袋 就唔好買咁鮮既色

禁止訪問

伯爵府

2020勳章

So pretty, keep 唔難襯,我d 袋差唔多全部都好colorful

大宅

2020勳章

回覆 jjman983 的帖子

如果你無咩colourful 色袋, keep 呢個啦相反, 如果你己經好多colourful 色袋, 換個neutral colour 啦

大宅

desmond100104 發表於 20-3-25 11:25

如果你無咩colourful 色袋, keep 呢個啦相反, 如果你己經好多colourful 色袋, 換個n ...

無呀,cc 全部黑色
多謝advise

大宅

2020勳章

最緊要你諗清楚真係襯到你啲衫, 真係會有機會用就ok 啦

複式洋房

諗緊換唔換

好靚呀

大宅

2020勳章

換,因為唔襟污糟

複式洋房

又咁講...除左呢隻色..呢排又有D咩靚色/你心水0既色好?

大宅

purplepingping 發表於 20-3-25 15:26
又咁講...除左呢隻色..呢排又有D咩靚色/你心水0既色好?

上季個藍色同今季灰,不過灰唔知有無mini
兩隻近排都無見到

男爵府

jjman983 發表於 20-3-25 10:00
你皮褸係黑色?冬天拎會唔會odd?

皮褸黑色呀 又唔覺odd 喎
因為呢隻紫都唔算淺

子爵府

呢個紫好靚呀 留吧

別墅

2020勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
cute!

複式洋房

回覆樓主:

今日試下搵紫羊,SA話淨番澳門先有(emoji)(emoji)(emoji)於是睇左幾個唔同色,最後敗左個暗粉藍mini 2.55,都係20cm

大宅

purplepingping 發表於 20-3-26 18:25
今日試下搵紫羊,SA話淨番澳門先有(emoji)(emoji)(emoji)於是睇左幾個唔同色,最後敗左個暗粉藍mini 2.55, ...

好靚呀,未見過
後面個粉色都靚

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊