潮流時尚

跳至
[手袋] lindy 30黑金

首頁

尾頁

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
lyymavis 發表於 20-3-25 21:19
係呀,我唸左好耐。決定忍下等真愛

少左遊客,機會會大d,good luck

複式洋房

jjman983 發表於 20-3-25 22:36
少左遊客,機會會大d,good luck

希望能在生日前買到
我今日係利園見到8w的roulis
遊客少咗,靚袋多咗。希望真係有幸可以遇到佢啦

複式洋房

cjojojojo 發表於 20-3-25 22:35
我覺得lindy好用,30係咪太大?

我今日試左L26,p9金扣。
我覺得30對我來講啱啱好,因為我比較高(170cm)同埋拎好多野出街。
所以26唔太岩我用。

大宅

lyymavis 發表於 20-3-25 22:44
我覺得30對我來講啱啱好,因為我比較高(170cm)同埋拎好多野出街。
所以26唔太岩 ...

上個月入手左錫器灰L30... 我160cm 都唔覺得大,因為我平時出街都會拎好多野(emoji)

複式洋房

beautyyy 發表於 20-3-25 22:46
上個月入手左錫器灰L30... 我160cm 都唔覺得大,因為我平時出街都會拎好多野(emoji)
...

錫器灰L30 !點買到架(emoji)(emoji)求指教(emoji)(emoji)

大宅

2020勳章

lyymavis 發表於 20-3-25 22:44
所以26唔太岩 ...

我都想試呀,咁大個袋p9 咁sharp 色係咪會難襯?

複式洋房

desmond100104 發表於 20-3-25 22:49
我都想試呀,咁大個袋p9 咁sharp 色係咪會難襯?

其實都唔算太難襯。我見試完後,有幾個客都想試。佢地都試得幾靚。所以應該都唔難襯。

複式洋房

一直想搵個Etain配金扣,率之上星期巡左幾間舖後見到個sizeL30,太靚啦都忍唔住入左手

複式洋房

katcfm 發表於 20-3-25 23:07
一直想搵個Etain配金扣,率之上星期巡左幾間舖後見到個sizeL30,太靚啦都忍唔住入左手

真係好靚呀!我今日行左4間都無我想要既顏色你係唔係都搵左好耐?

大宅

lyymavis 發表於 20-3-25 22:49
錫器灰L30 !點買到 ...

平日趁收工去8下,其實我想要大象灰,因為有白線。當日試L26 對我黎講裝得太少野,試探問sa 有咩深色袋簡,當日仲試左黑金roulis ...但對我黎講真係太大個了(emoji)

複式洋房

beautyyy 發表於 20-3-25 23:13
平日趁收工去8下,其實我想要大象灰,因為有白線。當日試L26 對我黎講裝得太少野,試探問sa 有咩深色袋簡 ...

睇來我要勤力啲巡舖。
買佢真係好考耐性!其實有諗過搵代購,但係我覺得自己親自係專門店買滿足感會更加高。希望真係可以快啲好似你咁好彩搵到啦

複式洋房

lyymavis 發表於 20-3-25 23:10
真係好靚呀!我今日行左4間都無我想要既顏色你係唔係都搵左好耐?
...

都係呀,搵左好耐,之前有SA offer左個gold 銀扣L26,現場試上身後覺得都係堅持等etain,覺得etain隻色時尚啲,所以reject左個gold,點知一直無聲氣,唯有靠自己巡舖搵

大宅

lyymavis 發表於 20-3-25 23:17
睇來我要勤力啲巡舖。
買佢真係好考耐性!其實有諗過搵代購,但係我覺得自己親自係專門店買滿足 ...

其實係世界各地H都好睇彩數,買一般野,例如apple watch ...其實都唔會巡是但一間鋪就有(emoji) 我之前會成日睇bk d jm話邊間會有機會多d...結果反而carton rd先買到袋(emoji)

複式洋房

katcfm 發表於 20-3-25 23:22
都係呀,搵左好耐,之前有SA offer左個gold 銀扣L26,現場試上身後覺得都係堅持等etain,覺得etain隻色時尚 ...

最終你都買到心頭好(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
可唔可以話俾我知你係邊間買架?

複式洋房

beautyyy 發表於 20-3-25 23:36
其實係世界各地H都好睇彩數,買一般野,例如apple watch ...其實都唔會巡是但一間鋪就有(emoji) 我之前會 ...

其實都係既,唯有經過H就入去問下,希望可以撞彩買到。

複式洋房

lyymavis 發表於 20-3-25 23:39
最終你都買到心頭好(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji) ...

中環,個袋係display

民房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
katcfm 發表於 20-3-25 23:22
都係呀,搵左好耐,之前有SA offer左個gold 銀扣L26,現場試上身後覺得都係堅持等etain,覺得etain隻色時尚 ...

Gold都好靚,如果sa offer gold我都會即要
上星期買左L26 etain,我160cm 用依個size岩岩好,都裝到好多野

大宅

lyymavis 發表於 20-3-25 23:42
其實都係既,唯有經過H就入去問下,希望可以撞彩買到。

可能要專去其中一間固定巡鋪。加油,期待你的好消息(emoji)

複式洋房

本來都想要L26,但Etain襯金扣對我來講係perfect match,所以雖然係L30,都照要,空間多啲,墜垂感強啲

大宅

2020勳章

回覆 beautyyy 的帖子

你意思要揾相識SA?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊