潮流時尚

跳至
[手袋] lindy 30黑金

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
jojoman888 發表於 20-3-26 00:08
Gold都好靚,如果sa offer gold我都會即要
上星期買左L26 etain,我160cm 用依個size岩岩好,都裝到好多野

L26 etain,灰tone襯銀扣正呀

複式洋房

jojoman888 發表於 20-3-26 00:08
Gold都好靚,如果sa offer gold我都會即要
上星期買左L26 etain,我160cm 用依個size岩岩好,都裝到好多野

Gold其實都靚,不過因為我p22係gold金扣,所以想lindy係另一隻色

男爵府

陪月勳章 畀面勳章

lyymavis 發表於 20-3-25 19:42
今日去,得墨綠色>

請問金扣定銀扣?

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
jenniferK 發表於 20-3-26 23:57
請問金扣定銀扣?

好似係銀扣 今日都仲未賣出

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
睇玩好想立即出去行下

別墅

2020勳章

發表於 前天 19:02 |顯示全部帖子
katcfm 發表於 20-3-25 23:07
一直想搵個Etain配金扣,率之上星期巡左幾間舖後見到個sizeL30,太靚啦都忍唔住入左手

好靚呀
我想要L26

男爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

發表於 昨天 19:16 |顯示全部帖子
lyymavis 發表於 20-3-25 14:20
請問Lindy 30 黑色金扣是否難有?

以往有相熟sa唔難。家下少啲人買嘢,估好易。

我3個Lindy中用得至多L30黑金,好好用易襯。

子爵府

2020勳章 hashtag影視迷勳章

發表於 昨天 19:33 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我有個灰26, 用左幾年都仲好cum睇。 如果黑唔係首選就等下

複式洋房

發表於 昨天 23:34 |顯示全部帖子
Babemo 發表於 20-3-29 19:16
以往有相熟sa唔難。家下少啲人買嘢,估好易。

我3個Lindy中用得至多L30黑金,好好用易襯。

我唸都應該好易,我其實無係H買開野。最近walk in 入左兩間,都係有黑金。黑金其實都靚,但我想搵大象灰金扣希望可以遇到

wcpcelia    發表於 3 小時前

複式洋房

發表於 昨天 23:35 |顯示全部帖子
stef 發表於 20-3-29 19:33
我有個灰26, 用左幾年都仲好cum睇。 如果黑唔係首選就等下

希望遇到自己真係中意嘅色同扣

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊