親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

sonkwsmi 發表於 20-3-31 16:02
剛看了,要提供證明,請教你提交左啲乜呀?
如選政府旅遊限制,要交資料(不包括旅遊警示)
如選航空公司, ...

唔係喎,咩文件都唔使交啦喎,一按退就即退了

複式洋房

jerrycool 發表於 20-3-31 20:07
唔係喎,咩文件都唔使交啦喎,一按退就即退了
唔知點解我要,去到我的訂單,揀更改/取消,跟住去到另一個頁面,我cap左圖架,但唔知做乜手機無得send相,你可以cap圖睇下點按嗎?電話又打唔到去airbnb

別墅

sonkwsmi 發表於 20-3-31 21:00
唔知點解我要,去到我的訂單,揀更改/取消,跟住去到另一個頁面,我cap左圖架,但唔知做乜手機無得send相, ...

取消嗰陣時會問你咩原因有好多選擇,第一項就已經係covid 19 ,(之前無)一按就立即完成,我比唔到圖你睇,因為已經冇訂單

複式洋房

jerrycool 發表於 20-3-31 21:09
取消嗰陣時會問你咩原因有好多選擇,第一項就已經係covid 19 ,(之前無)一按就立即完成,我比唔到圖你睇 ...

我都係按covid 19, 但只得一半都冇,如果退全數只可當旅行基金放airbnb.
咁我咪試另一個選項,特殊情況囉,下午嘅時候係如圖要提交文件,頭先再睇變左按特殊情況,要send訊息比房東,佢一直都無覆過我,send嚟做乜
點解會同你唔一樣嘅

別墅

sonkwsmi 發表於 20-3-31 21:30

我都係按covid 19, 但只得一半都冇,如果退全數只可當旅行 ...

搞得掂未?

sonkwsmi    發表於 20-4-1 15:41

複式洋房

jerrycool 發表於 20-4-1 12:22
搞得掂未?
多謝你呀,搞掂啦終於,今日個同事佢又好似你咁簡單取消,佢又係比左dispose,未比全數,可能我個case係嚴格而且已付全數啦,所以同你地唔同。
希望個疫情快啲退,大家可以一家人再出發。

大宅

sonkwsmi 發表於 20-4-1 15:40
多謝你呀,搞掂啦終於,今日個同事佢又好似你咁簡單取消,佢又係比左dispose,未比全數,可能我個case係嚴 ...

請問你係點搞掂架?我 book 左6月尾,俾左一半房價,揀因疫情退款唔得,佢回覆話現時只處理5月尾前嗰 d退款申請

大宅

sonkwsmi 發表於 20-4-1 15:40
多謝你呀,搞掂啦終於,今日個同事佢又好似你咁簡單取消,佢又係比左dispose,未比全數,可能我個case係嚴 ...

想請問下點搞啊?我依家可以退,但全退又係只退到旅遊基金...(emoji)(emoji)(emoji)‍♀️

首頁

尾頁

跳至