懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

10和13週,照左兩次都係趴喺度,你地bb都係咁嗎?

大宅

兩胎都冇呀,不過大仔個時照都唔係成日郁,反而而家依個11w 勁郁

大宅

2020勳章

無喎醫生話佢好識揀當左個胎盤係枕頭訓住 可能又暖又軟 所以次次都係面向上 無試過趴係度

複式洋房

試過姿勢好靚,試過手舞足蹈,試過打側瞓 ZzZzz... 但又無趴係度啵
醫生無話有咩問題?純粹姿勢搞笑嗎

洋房

回覆樓主:

醫生只係話bb鍾意趴喺度,無講有咩問題。希望下次佢會向返上面啦。

民房

去婦健王醫生照結構時bb都係趴喺度,我問點解趴喺度,佢話bb頭重

大宅

2020勳章

wockyneo11 發表於 20-3-26 18:41
醫生只係話bb鍾意趴喺度,無講有咩問題。希望下次佢會向返上面啦。

可能怕醜啫知道你地望緊佢

複式洋房

我機乎每次產檢佢都係口趴係度,一係搵對手姐住自己,完全唔俾我睇佢,而家36週都仲未睇到佢個樣(emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

wockyneo11 發表於 20-3-26 12:45

有...基本次次都趴係度
係照結構時攪左好耐+我側身就位...醫生先照到正面

大約趴到廿幾週中期就有其他姿勢...不過都係揾手腳遮住臉...明明上一秒無,醫院一對準就搵手擋住...最好個次都係得側面相

剛剛33w去照,可能咁啱冇咩booking...所以醫生又用左的時間照
又係攪左陣+我側身就位...今次終於成功照到正面

別墅

回覆 wockyneo11 的帖子

我BB唔係每次,但佢偏偏照結構個2次就係趴係到,搞到要照2次先勉強成功,再唔係就係用手遮面,成日見唔到佢成個正面

別墅

回覆 Lavenderjanis 的帖子

我BB都係咁,,,

複式洋房

2020勳章

我bb都幾次趴係到…照結構直情倦埋身體,要隔星期再去照過~曳曳豬

洋房

2020勳章

我做T21果陣照,啊b全程趴喺到,然後產檢再照超聲波直程坐喺到比個頭頂醫生睇 到照結構又趴趴地,最後有啲位要側身先照到

複式洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
我個個係次次都手遮面。。。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊