想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

伴侶有勃起障礙 每次都唔成功 好灰....
話係有壓力 返工攰唔夠訓等等
曾經睇過西醫 但醫生只係開偉哥俾佢 但都係作用不大 治標不治本
請問睇中醫有用嗎? 針灸? 食中藥?
PS: 檢查過精子係正常冇問題~

洋房

去旅行嘅時候,會唔會容易成功啲?
如果已經係長時間都係唔成功,可能試下睇性治療。不過你伴侶嘅態度點

男爵府

hiuyanc 發表於 20-3-26 16:31
曾經睇過西醫 但醫生只係開偉哥俾佢 ...

一定要佢夠訓,或放下假。
咁先有心有力。

洋房

原來係休息唔夠,起碼有個原因。
睇中醫可能都係幫佢調理下,等個人無咁容易攰,或者回復得快啲,我覺得睇下中醫無壞

洋房

壓力大有好多原因,唔一定係因為要交功課,可能返工壓力大都好影響㗎。試下食supplement 例如Maca,中醫都無妨,中醫係主打補腎同埋開啲可能會增加佢性慾嘅方.... 不過中醫要有恆心睇,男人未必肯

洋房

bbshop_bb 發表於 20-3-26 18:51
一定要佢夠訓,或放下假。
咁先有心有力。

其實我覺得佢訓得多過我 (emoji)
weekend唔駛返工都訓到中午

洋房

sistersss 發表於 20-3-26 23:59
壓力大有好多原因,唔一定係因為要交功課,可能返工壓力大都好影響㗎。試下食supplement 例如Maca,中醫都 ...

maca係咩?有推薦嗎?(emoji)(emoji)

洋房

lishling 發表於 20-3-26 18:40
去旅行嘅時候,會唔會容易成功啲?
如果已經係長時間都係唔成功,可能試下睇性治療。不過你伴侶嘅態度點 ...

性治療似係要2個一起睇 而且感覺唔平...

洋房

hiuyanc 發表於 20-3-27 18:49
maca係咩?有推薦嗎?(emoji)(emoji)

我見BK好多人講GNC, 我就喺IHerb 訂過其他外國牌子,都OK

洋房

sistersss 發表於 20-3-27 22:04
我見BK好多人講GNC, 我就喺IHerb 訂過其他外國牌子,都OK

你買邊隻牌子呀?我想睇睇(emoji)

洋房

睇中醫,我覺得有用。我老公都有呢個問題,睇左後,有好轉情況。

洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
回覆 sanrio_520 的帖子

請問係咪隨便一間普通中醫就可以? 還是一定要搵專科呢?
你老公係睇邊間? 睇左幾耐? 係開藥食定點?
唔好意思 問題比較多 謝謝!

洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
hiuyanc 發表於 20-3-30 16:10
回覆 sanrio_520 的帖子

請問係咪隨便一間普通中醫就可以? 還是一定要搵專科呢?

我私下pm你中醫,沖粉既,日日飲,我老公好似飲左一個月,好見效。之前番工壓力大,男性好多方面都改善左好多。

複式洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
sanrio_520 發表於 20-3-30 16:14
我私下pm你中醫,沖粉既,日日飲,我老公好似飲左一個月,好見效。之前番工壓力大,男性好多方面都改善左 ...

你好,我都想知睇邊個中醫好,請PM我,Thanks

洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
我私下pm你中醫,沖粉既,日日飲,我老公好似飲左一個月,好見效。之前番工壓力大,男性好多方面都改善左 ...

可以PM我中醫資料嗎?

大宅

2020勳章

發表於 昨天 14:35 |顯示全部帖子
hiuyanc 發表於 20-3-26 16:31
曾經睇過西醫 但醫生只係開偉哥俾佢 ...

有,我之前喺葵涌廣場有位中醫,我就去話男性機能有問題。 其實都係唔夠持久力等等問題, 之後食咗個幾月中藥, 明顯係見到有起色。 我感覺到時間長咗, 雖然都係香蕉,但係係一隻未熟嘅香蕉, 最重要係太太feel到我有改變

大宅

2020勳章

發表於 昨天 14:37 |顯示全部帖子
hiuyanc 發表於 20-3-27 18:50
性治療似係要2個一起睇 而且感覺唔平...

性治療唔係咁用㗎, 佢先生呢個, 如果係睇西醫就去睇泌尿科

複式洋房

發表於 5 小時前 |顯示全部帖子

可pm中醫?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊