自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

newcook 發表於 20-3-27 01:58
邊個雪雪?

孫慧雪吖!噚晩個娛樂新聞節目訪問呢個核突佬,播拍攝花絮,見佢同孫慧雪拍親熱戲真係咀落去,之後雪雪仲好開心笑晒接受訪問,完全冇防範又唔知對方係咸濕鬼!

大宅

星期一開始睇完愛回家可以熄電視
等到11:50睇on call 2

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

TVB大把年輕既男女藝人囉,只不過無人俾機會佢地上位咋!睇下法政4果幾個後生仔,日日出來驗呢樣驗果樣,但就完全無對白架!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

ChingYee123 發表於 20-3-27 09:00
TVB大把年輕既男女藝人囉,只不過無人俾機會佢地上位咋!睇下法政4果幾個後生仔,日日出來驗呢樣驗果樣,但 ...

認同,有好多後生新入行都唔錯,但真係無機會

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Angelice-BeBe 發表於 20-3-27 09:09
認同,有好多後生新入行都唔錯,但真係無機會
其實大台就算肯大膽起用年輕演員,觀眾都未必接受,成日左彈又彈扮晒戲劇大師咁挑剔,一陣又白鴿眼睇人唔起話人唔夠班!

男爵府

HoneyDewDew 發表於 20-3-26 18:50
點解之前有桃色都仲可以出嚟拍劇,成日懶型,樣又衰唔想睇佢

講得好,成日懶型

wcpcelia    發表於 20-3-27 11:36

珍珠宮

2023年兔年勳章

係囉我都同老公講過,雖然唔知咩原因,不過老公同我覺得佢做戲唔錯。
楊明真心講做戲麻麻地,但比我都撐楊明
(純個人睇法,勿介意)

珍珠宮

2023年兔年勳章

李豆豆 發表於 20-3-26 18:54
男既淨係對楊明同關禮傑有興趣

我都鐘意睇佢哋

珍珠宮

2023年兔年勳章

HoneyDewDew 發表於 20-3-26 23:48
直情係,衰啲咁講兩位男主腳都麻麻.....可唔可以揾廢青安,朱凌凌...一樣咁大隻啦,當俾啲機會新人.....

...

我也認同應該比機會金城安丶朱凌凌。

男爵府

ChingYee123 發表於 20-3-27 09:16
其實大台就算肯大膽起用年輕演員,觀眾都未必接受,成日左彈又彈扮晒戲劇大師咁挑剔,一陣又白鴿眼睇人唔起 ...

我好鍾意睇電視,TVB可唔可以比d靚仔我睇吓,例如陳家樂—又靚仔又好戲,睇佢點都好過睇黃子恒

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

同問
尋晚片段睇,阿雪話佢生完返嚟拍,第一場就同佢咀,見黃伸脷,鄧阿雪好慘喎

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

pc2012 發表於 20-3-27 03:56
我都唔鍾意睇佢,仲有嗰個鄭俊弘都唔想睇⋯

both

珍珠宮

佢好似就係拍拍下呢套劇出咗單桃色新聞。之後就應該雪咗。

象牙宮

回覆樓主:

呢套劇之前拍㗎喇!不過上年逃犯條例唔適宜播!所以而家先播!

珍珠宮

唔想睇佢

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

日月水火 發表於 20-3-27 09:51
我也認同應該比機會金城安丶朱凌凌。

如果機場特警, 我覺得搵朱凌凌同丁子朗都ok喎!
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

男爵府

199707100304 發表於 20-3-27 10:30
如果機場特警, 我覺得搵朱凌凌同丁子朗都ok喎!

呢2個掂!

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢個樣好唔正氣

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

hellokitty111 發表於 20-3-27 11:15
呢2個掂!

反而廢青安,太白淨, 同埋佢搞笑形象太深入民心, 我覺得俾佢擔正做溫馨小品劇既男主角, 有得諗啊!
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

男爵府

199707100304 發表於 20-3-27 11:22
反而廢青安,太白淨, 同埋佢搞笑形象太深入民心, 我覺得俾佢擔正做溫馨小品劇既男主角, 有得諗啊! :iloveit ...

係呀!其實朱凌凌年青靚仔,正氣又大隻,TVB點解唔捧佢!反而張振朗咁樣都可以做男主角,又唔係好戲過人

首頁

尾頁

跳至