美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

唔係我做的,係我個同事加朋友,日日睇住佢塊面搞成咁好無奈,間野又9唔答8。

第二日打去話有水泡,個顧問仲叫佢買埋眼
約咗去見醫生又話無醫生,係約咗做保濕
而家要求要退款,話當初簽咗同意書
問佢出示同意書,又話內部文件唔比得
每一個處理環節都令人嬲到震

複式洋房

喺FB留言 間野全部隱藏晒

禁止訪問

男爵府

KoYim 發表於 20-3-27 22:36
唔係我做的,係我個同事加朋友,日日睇住佢塊面搞成咁好無奈,間野又9唔答8。

第二日打去話有水泡,個顧 ...

我都係呢間做面+頸,度數3.5,太熱我會同姑娘講,頂唔順會叫姑娘調低度數,touchwood 都ok呀⋯⋯

你朋友過程係點呀?開幾多度?邊間centre ? 睇完你呢個post 好驚驚呀

複式洋房

lulub2010 發表於 20-3-28 00:44
我都係呢間做面+頸,度數3.5,太熱我會同姑娘講,頂唔順會叫姑娘調低度數,touchwood 都ok呀⋯⋯

你朋友 ...

朗豪坊,顧問係位化行妝嘅男性顧問

佢無問幾多度,只係話一路做一路有响聲,個女仔都要做下停下,有講話好熱,但好熱的一邊面無水泡,而另一邊反而起晒水泡,陰公

男爵府

KoYim 發表於 20-3-28 09:19
朗豪坊,顧問係位化行妝嘅男性顧問

佢無問幾多度,只係話一路做一路有响聲,個女仔都要做下停下,有講話 ...

好慘,你朋友而家點呀?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

KoYim 發表於 20-3-27 20:28
二人同行,每人 $9980

點知係咪D頭問題?

Thermage $9980邊度咁平 出面大公司醫生打一次30000起跳,真係唔好貪平做依d 我係light mac做hifu, 佢sell我thermage 1次都4皮,醫生做,唔係美容師。

複式洋房

水泡千萬唔好整穿 否則會留疤凹凸洞

複式洋房

KoYim 發表於 20-3-26 21:45
嬲到震!不嬲都係上嚟睇野收料,今次真係嬲到要發帖

友人喺 MIXGGI MediCentre 做完 Thermage 療程後半邊 ...

你係打第三代定第四代FLX?

男爵府

SandyM0060 發表於 20-3-28 21:16
Thermage $9980邊度咁平 出面大公司醫生打一次30000起跳,真係唔好貪平做依d 我係l ...
好奇一問,hifu係咪原理唔同,唔係熱?會否都易burn?

複式洋房

點知係咪D頭問題?

聽聞市面上有好多用假頭架

咁平真係好令人懷疑~~

希望你朋友快d好番啦

男爵府

ahyeeah 發表於 20-3-30 22:19
聽聞市面上有好多用假頭架

咁平真係好令人懷疑~~

呢間話可以check埋個頭喎, 仲話一定係行貨添!
呢間一向冇好感,兩年前開始見佢行醫美,已經好多苦主行出黎話打針打到一嚿嚿,話個女醫生超級生手呀嘛!

男爵府

呢間做前會比你check頭,有鐳射貼紙,有編號,可以喺代理check 返編號。

但會唔會一間醫美,真假頭都有用就唔知了

洋房

點知係咪D頭問題?

邊可能咁平啊。
一定要搵醫生打高能量。
搵美容師打好容易出事

大宅

KoYim 發表於 20-3-26 21:45
嬲到震!不嬲都係上嚟睇野收料,今次真係嬲到要發帖

友人喺 MIXGGI MediCentre 做完 Thermage 療程後半邊 ...

慘!你的朋友現狀如何?希望冇事啦最後跟美容中心的結果是怎樣

複式洋房

maggiechu 發表於 20-4-15 18:54
慘!你的朋友現狀如何?希望冇事啦最後跟美容中心的結果是怎樣
...

塊面好咗好多,有DD位有「啦」,之後唔敢再去果間,話咗佢下次搵醫生做穩陣D

大宅

KoYim 發表於 20-4-15 23:07
塊面好咗好多,有DD位有「啦」,之後唔敢再去果間,話咗佢下次搵醫生做穩陣D
...

咁都好D,但覺唔覺眼?希望之後好番冇「啦」

象牙宮

台婦全身麻醉做電波拉皮致嚴重灼傷臉部長滿「葡萄狀水泡」休克
...topick.hket.com › 健康
2019年4月21日 - 然而台灣台北一名年近50的婦女,年初到當地一間美容院接受拉皮時,臉部、頸部被大面積灼傷,更長出大量葡萄狀的水泡,非常嚇人,其後一度休克

...https://topick.hket.com/article/2331784/%E5%8F%B0%E5%A9%A6%E5%85%A8%E8%BA%AB%E9%BA%BB%E9%86%89%E5%81%9A%E9%9B%BB%E6%B3%A2%E6%8B%89%E7%9A%AE%E8%87%B4%E5%9A%B4%E9%87%8D%E7%81%BC%E5%82%B7%E3%80%80%20%E8%87%89%E9%83%A8%E9%95%B7%E6%BB%BF%E3%80%8C%E8%91%A1%E8%90%84%E7%8B%80%E6%B0%B4%E6%B3%A1%E3%80%8D%E4%BC%91%E5%85%8B%E9%9A%AA%E6%AD%BB

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至