自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

無論你buy唔buy佢個人,都不得不承認佢身材真係好靚個腹肌

侯爵府

queeniebabyy 發表於 20-3-27 00:41
無論你buy唔buy佢個人,都不得不承認佢身材真係好靚個腹肌

結婚後,我覺得佢ok呀,有跟佢既活動

wcpcelia    發表於 20-3-27 11:50

男爵府

最近開始跟~但只係美背拉筋!

珍珠宮

queeniebabyy 發表於 20-3-27 00:41

有跟
跟佢做30分鐘帶氧

大宅

之前有咗嗰陣有跟佢做孕婦瑜珈,呢排做緊10分鐘瘦腿操,做完對腳會酸,不過唔知有冇瘦㗎起碼好過坐喺到唔郁囉

男爵府

佢好好毅力 身材好好
好欣賞佢不斷拍片分享,
又會 upload fans 嘅成果作出回應!

但個胸有時墊得好作狀,太明顯
兩邊近胸底明顯唔係肉肉,係墊!

佢仲要成日自拍高炒,主要 focus 胸部...
(不過大部份著得露心口嘅女藝人都係咁自拍,show 心口多過乜。清爽型、運動型都會咁影)

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

KLDC 發表於 20-3-27 05:35

佢好好毅力 身材好好

其實佢咁瘦,無可能對胸仲可以咁多肉囉

大宅

ilovematthew 發表於 20-3-27 06:44
其實佢咁瘦,無可能對胸仲可以咁多肉囉

佢好似仲係人奶媽黎架,所以有脂肪積聚胸部,我唔排除佢真係有裝假狗,但佢身體其他部份真係努力練番黎,佢既正能量真係幾有感染力佢既運動片持續咁跟住用係有用架

大宅

有!
做左一年 瘦左10磅
幾乎隔日日做

子爵府

ssppeert 發表於 20-3-27 10:00
有!
做左一年 瘦左10磅
幾乎隔日日做

請問你跟邊條片

伯爵府

回覆樓主:

有,瑜珈墊都買埋,一直唔敢上磅,一上磅真係晴天霹靂

伯爵府

有!
做左一年 瘦左10磅
幾乎隔日日做

請問你跟邊條片做?
是在you tube找的嗎?

大宅

我跟住coffee做過一個月多d
無磅過重, 所以對減磅無comment
但覺得線條有改善, firm左, 尤其係個肚同背

我自己一向有跑街/gym room跑
所以而家既運動量其實係低左, 但好過咩都唔做!!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

開頭跟佢做30分鐘 full body workout , 做左半年操到有腹肌, 但做耐左覺得強度不足, 轉跟Chloe Ting 做直到宜家

COFFEE個D 比較岩初學者做

大宅

2018復活節勳章

我有跟coffee做運動斷斷續續都有1年, 開始見到人魚線
根據個人經驗, 如果想見瘦身成效起碼1星期4次, 每次做夠30mins以上運動
疫症前我都有落街跑步, 而家就要在家努力, 所以都肥左唔少...

我自己比較chur, 通常會做
- 25分鐘增肌消脂全身瑜伽運動
- 35分鐘有氧消脂增肌運動(主要針對下半身訓練)
最近都有做"15分鐘胸部訓練-提升及緊緻胸部3星期見效", 做果陣真係覺得訓練到胸部

而暫時我覺得最work 就係呢個
- 3星期內練成 小蠻腰+人魚線+腹肌 ( 練腹加強版 )
做之前一定唔可以食太飽, 唔係會做到想嘔

大宅

你哋鍾意跟coffee做多啲定係Emi 做多啲?

男爵府

queeniebabyy 發表於 20-3-27 11:56
你哋鍾意跟coffee做多啲定係Emi 做多啲?

自從停課開始我就跟YouTuber做運動,零運動嘅我頭一個星期跟coffee,之後就開始跟emi直到依家,我鍾意跟emi多啲,因為coffee有時我跟唔切,依家個肚腩明顯細咗,由6個月身己變咗做三個月

大宅

2018復活節勳章

回覆 queeniebabyy 的帖子

我無跟emi 做運動, compare 唔到, 齋睇片emi 動作簡單d, 而coffee會結合一d yoga, 做完線條會靚d, 不過當然最好做完運動拉筋等我都試下跟emi 做運動

大宅

阿里媽媽 發表於 20-3-27 12:05
自從停課開始我就跟YouTuber做運動,零運動嘅我頭一個星期跟coffee,之後就開始跟emi直到依家,我鍾意跟em ...

Emi 身材都好正!等我今晚都試下跟下先!

男爵府

有!
做左一年 瘦左10磅
幾乎隔日日做

嘩好勁

首頁
12345...6

尾頁

跳至