美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

如標題~請問有冇無人去過le domes 試過參加佢嘅雞尾酒療法去斑~請問效果如何?體驗如何? 求分享~

禁止訪問

大宅

zoejasonkeith 發表於 20-3-27 12:51
如標題~請問有冇無人去過le domes 試過參加佢嘅雞尾酒療法去斑~請問效果如何?體驗如何? 求分享~

...

有無人做過,可以分享一下嗎?

複式洋房

回覆樓主:

之前在其他美容院打到反黑,攪左好耐又再打左1064

複式洋房

jjmun 發表於 20-3-27 21:34

之後試雞美酒療法、對我是有效的、D斑真係淡色好多、但要有耐性我做左差不多一年

禁止訪問

大宅

神童恩恩 發表於 20-3-28 12:06
有排打,我打左6次就完啦,雞尾酒聽個名就知好慢(emoji)(emoji)

打左6次之後,你的斑去成點?去到幾多?

禁止訪問

禁止訪問

牛年勳章

禁止訪問

大宅

我打過,覺得第一次試做比較好,打的度數比較大,所以可以見到第一次有效果,但之後比咗錢開咗六次,就感覺打嘅力度細好多,效果都冇第一次咁明顯(emoji)

333s    發表於 20-10-3 10:52

大宅

請問係唔係醫生主理?

大宅

虎到金來勳章

Kikinaya 發表於 20-4-25 16:55
我只係做過一次,但覺得效果都唔錯~ 啲班真係淡左少少,之後再想做但因為宜家停業暫時未試第二次。但我想 ...

我打左2次, 本身第3次係4月尾打, 可惜再close多14日, 政府一出我又打去改
都要book到 5月16號 個姐姐話佢地而家去荷爾蒙斑booking要去到18、19先比較多位, 18號之前已接近全爆, 勁好生意...

別墅

LALAPAK 發表於 20-4-25 23:09
我打過,覺得第一次試做比較好,打的度數比較大,所以可以見到第一次有效果,但之後比咗錢開咗六次,就感覺 ...

次次見有淡咪算好好! 我之前係其它公司打左6次都無效

333s    發表於 20-4-28 09:26

複式洋房

我打過,覺得第一次試做比較好,打的度數比較大,所以可以見到第一次有效果,但之後比咗錢開咗六次,就感覺 ...

認同

象牙宮

不同治療師打的?

打嘅力度細好多,效果都冇第一次咁明顯 == 打的度數 大或小? 根據什么的…? 自己可以慼受到嗎?

我膚色不勻。 (之前反黑過)

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

noodleTT 發表於 20-4-26 14:46
我打左2次, 本身第3次係4月尾打, 可惜再close多14日, 政府一出我又打去改
都要book到 5月16號 ...

打左2次? 效果如何? 还有几次?

美容院通常要求, 我地要定時去。 現疫情关系, 还不是非必要定時去打。 延長時間都由1 至4-5个月。
沒有不可以的。打斑 3个月打一次是沒問題的。 非必要每月打的。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

jjmun 發表於 20-3-27 21:34

美容院打到反黑? 反黑了多長時間?
再打左1064, 有冇去掉反黑部分? 打了几次1064

理性討論交流者。

象牙宮

marycho 發表於 20-4-27 18:29
次次見有淡咪算好好! 我之前係其它公司打左6次都無效

打左6次都無效? 花了多少?
現有什么打算?

理性討論交流者。

象牙宮

Kikinaya 發表於 20-4-25 16:55
我只係做過一次,但覺得效果都唔錯~ 啲班真係淡左少少,之後再想做但因為宜家停業暫時未試第二次。但我想 ...

做過一次,但覺得效果都唔錯 = 是否效果即時顯著?
你 join course? 買了多少次數?

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至