美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 zoejasonkeith 的帖子

又系sales開貼來吊魚,我之前就系睇左BK的貼上去做左6次,可以好肯定話無用,換邊個光師都好,本身用D韓國機性能差好多,後尾去做大行打翻美國及意大利機先淡翻,有緣睇到我回复的人,千萬唔好去做水魚

禁止訪問

禁止訪問

別墅

jjmun 發表於 20-4-27 22:45
認同

因為通常第一次打既色斑都好深色,所以效果好明顯,但淺左後,就唔會好似第一次咁大既幅度再淡

大宅

2020勳章

333s 發表於 20-4-28 09:25
不同治療師打的?

join course 之後冇乜效果,可以明顯感覺到係好弱,同第一次差太遠

複式洋房

wu5cat 發表於 20-4-28 15:33

又系sales開貼來吊魚,我之前就系睇左BK的貼上去做左6次,可以好肯定話無用, ...

韓國機?你係佢地到打咩?

大宅

2020勳章

333s 發表於 20-4-28 09:35
做過一次,但覺得效果都唔錯 = 是否效果即時顯著?
你 join course? 買了多少次數?
...

第一次有見到D效果,之後就冇乜感覺,本來係覺得佢呢度可以好似第一次咁足,但事實係失望(emoji),有拉長來打的感覺!

333s    發表於 20-5-6 21:16

別墅

333s 發表於 20-4-28 09:30
打左2次? 效果如何? 还有几次?

是的打左2次,效果很好,第一次就淡左好多,所以先再去打第2次,我是單次畀的,但治療師話我情況應該打5 6次就可以,基本上每次打完就book下一次,是今日疫情所以我先知佢咁full booking

琥珀宮

2020勳章

LALAPAK 發表於 20-5-1 18:34
第一次有見到D效果,之後就冇乜感覺,本來係覺得佢呢度可以好似第一次咁足,但事實係失望(emoji),有拉長 ...

明白。
第一次做足, 但效果不是立馬就能看到呀。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

琥珀宮

2020勳章

noodleTT 發表於 20-5-6 21:01
是的打左2次,效果很好,第一次就淡左好多,所以先再去打第2次,我是單次畀的,但治療師話我情況應該打5 6 ...

第一次打, 多長時間見效果? 一个月? 一星期?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

別墅

333s 發表於 20-5-6 21:19
第一次打, 多長時間見效果? 一个月? 一星期?

一星期會淡小小,兩星期左右的效果最明顯!

禁止訪問

洋房

noodleTT 發表於 20-4-26 14:46
我打左2次, 本身第3次係4月尾打, 可惜再close多14日, 政府一出我又打去改
都要book到 5月16號 ...

請問你係邊間打,可否介紹下

別墅

pc_dog_pc 發表於 20-5-10 19:49
好多公司現時要cut人,放無薪假,所以搞到唔夠人手

我有問佢地 佢地又冇cut人冇放冇薪 仲加長左營業時間,話仲要減少放假先解決到大量booking問題

別墅

Angelho529 發表於 20-5-10 21:55
請問你係邊間打,可否介紹下

咪樓主講嗰間

大宅

又系sales開貼來吊魚,我之前就系睇左BK的貼上去做左6次,可以好肯定話無用, ...

你打咩斑咩機, 等我留意下 因為我自己係LD做左咁耐都未打過韓國機喎, 邊個同你講係韓國機架

大宅

zoejasonkeith 發表於 20-3-27 12:51
如標題~請問有冇無人去過le domes 試過參加佢嘅雞尾酒療法去斑~請問效果如何?體驗如何? 求分享~

...

各位,我打算預約去試做一次先。。。之後再同大家分享

大宅

zoejasonkeith 發表於 20-5-13 00:18
各位,我打算預約去試做一次先。。。之後再同大家分享

我見fb有人打完,分享左出來。。。

別墅

2020勳章

係囉, 我就係之前見過有jm同你既講法一樣, 跟住又見A記啲機同佢地一樣,
又係用pico enlgihten, excel v, m22, 又多人讚, 所以去左A記到打,
但依家打咗3次都唔work, 好唔開心… 就算單次單次比都肉赤

複式洋房

2020勳章

我打過一次皮秒激光picoplus....第二日訓醒成塊面爆瘡

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊