潮流時尚

跳至
[手袋] Kelly Pochette  

首頁

尾頁

男爵府

Szekun 發表於 20-4-8 13:14
我都有問架
上次個K25外縫黑色都係喇~
問左有貨 配到佢要既數

國旗紅 真係咁叫嫁 好有趣 咁既色 好難take

伯爵府

Szekun 發表於 20-4-8 19:57
想放袋 但依家又咁 好難放呀

其實kelly danse 幾好用,我覺得點都要有一個

大宅

gzilla 發表於 20-4-8 20:30
其實kelly danse 幾好用,我覺得點都要有一個

但橙色
之前想要珍珠灰

大宅

michelle_chan 發表於 20-4-8 20:29
國旗紅 真係咁叫嫁 好有趣 咁既色 好難take

之後offer左我幾個B 話由無epsom之後話有Epsom 去到有外縫
我就無喇喇買左個B30

大宅

michelle_chan 發表於 20-4-8 20:06

可以呀 超好用

依個係咪8F黎架 ?
係呢 你係邊間店架?

男爵府

Szekun 發表於 20-4-8 21:32
依個係咪8F黎架 ?
係呢 你係邊間店架?

係8f ah! 好方便 causal wear 好百搭
Sa都係話k25試下我想要既sesame嫁咋 佢話都未必一定得 不過佢話如果唔心急可以慢慢再等其他靚色 咁我回覆佢唔急囉

男爵府

Szekun 發表於 20-4-8 21:32
依個係咪8F黎架 ?
係呢 你係邊間店架?

Sogo

大宅

michelle_chan 發表於 20-4-8 22:19
係8f ah! 好方便 causal wear 好百搭
Sa都係話k25試下我想要既sesame嫁咋 佢話都未必一定得 不過佢話如果 ...

咁佢都肯搵靚色 真係好好
仲要零spending 有ado
咁正既~
我依家40K都係offer ado同C19

男爵府

Szekun 發表於 20-4-8 22:37
咁佢都肯搵靚色 真係好好
仲要零spending 有ado
咁正既~

你有無問過計唔計呀 我sa暗示Ado同kelly danse都唔洗計spending 呀 佢仲好好 我果日配貨其中一樣係mini bearn wallet 佢幫我拎返起

大宅

michelle_chan 發表於 20-4-8 22:44
你有無問過計唔計呀 我sa暗示Ado同kelly danse都唔洗計spending 呀 佢仲好好 我果日配貨其中一樣係mini be ...

我諗我配左4前佢都係話比ado我 應該就係要spending 喇
而且佢話kelly ado 同Danse 都當kelly 計

伯爵府

michelle_chan 發表於 20-4-8 22:44
你有無問過計唔計呀 我sa暗示Ado同kelly danse都唔洗計spending 呀 佢仲好好 我果日配貨其中一樣係mini be ...

跟據我有限嘅經驗,如果你中間冇攞到其他袋,其實Spending係可以少啲就可以攞到B同K

所以中間個袋係你真係鍾意先好要,如果唔係直接target B同K,唔使配咁多其他嘢

大宅

呢個SA mark 得過喎

我今日先問完SA, Ado 都當 Kelly, 係 quota bag

.... 同埋難過 mini C.... 所以我都係放棄喇

男爵府

gzilla 發表於 20-4-8 22:49
跟據我有限嘅經驗,如果你中間冇攞到其他袋,其實Spending係可以少啲就可以攞到B同K

所以中間個袋係你真 ...

原來係咁

複式洋房

gzilla 發表於 20-4-8 14:19
其實如果唔想配咁多可以考慮出個kelly danse 先,我覺得好似KP但causal d冇handle 同個袋比較軟身所以個型 ...

我都係等緊KP…request Gold color.

請教吓,Kelly danse要配貨嗎?
法國停廠後將會買少見少,有少少唔想等KP,轉軚danse

複式洋房

學到嘢

伯爵府

Mrs.Alpaca 發表於 20-4-9 01:13
我都係等緊KP…request Gold color.

請教吓,Kelly danse要配貨嗎?

據我所知其實kelly danse唔係quota 袋,但而家返嘅數量都唔算多,有貨當然先俾大V,加上好多人想要,所以要等

如果想快啲有或者要指定某啲顏色就要扣spending,多少就視乎個別SA

男爵府

Agree
因為配到成10 k先 有kelly 有少少多
不過kellyado 係靚野,可以值得呀

大宅

等你share 提袋~ K25

男爵府

Szekun 發表於 20-4-9 08:52
等你share 提袋~ K25

希望大家都快d得到想要既袋

男爵府

liumeowjen 發表於 20-4-9 02:27
Agree
因為配到成10 k先 有kelly 有少少多
不過kellyado 係靚野,可以值得呀

我都鍾意喎 我成日打扮causal 又要揍仔 好啱用 帶住個靚袋人都開心啲

首頁

尾頁

跳至