自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

回覆 cathy-tse 的帖子

我29/3拎,今日下午2點先收到SMS!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

大宅

回覆樓主:

我都係ok拎左貨,好滿意

水晶宮

heilylaw 發表於 20-3-30 01:14

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

回覆樓主:

仲有無得買呢?

水晶宮

MC(TIGER) 發表於 20-3-30 01:18
仲有無得買呢?

暫時第一輪賣晒。你留意佢FB 睇下幾時再開賣第二輪啦。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

Kittymummy 發表於 20-3-30 01:19
暫時第一輪賣晒。你留意佢FB 睇下幾時再開賣第二輪啦。

收到

男爵府

我原定29/3攞貨, 但今日先收到通知.
工廠回覆未能即日取的原因:-

你好~ 訂單中嘅暫定發貨日期係預計嘅,而確實發貨日期將會發貨前由物流公司提供,但請唔需要擔心,暫定同確實嘅發貨日期唔會差好遠㗎~ 由於今次批貨量好多,物流方面亦需要時間去處理,所以請耐心等候

另外,我哋剛剛為你重發咗訂單資訊嘅sms,如果成功收到嘅話代表你嘅訂單係完全安全㗎~ 請唔需要擔心,但仍然需要返物流公司嘅收貨通知訊息,多謝你嘅留意。

水晶宮

Krissi 發表於 20-3-30 21:57

可能前面班人唔係即刻攞,頂住左d位 不過今日試用,對我黎講有點大,我帶開中童size.

大宅

heilylaw 發表於 20-3-30 01:14

Ok 喎!我4月17日,好期待

水晶宮

Krissi 發表於 20-3-30 21:57
工廠回覆未能即日取的原因:-

sms有早有遲...

男爵府

SMS我都係今日先收到,本來尋日拎貨既
不過佢有寫2/4內去攞就OK
質量唔錯

珍珠宮

回覆樓主:

請問佢有款B99係咪同20個一盒呢款口罩同級數? 因佢太多款,唔識分

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

張就仁 發表於 20-3-28 21:58
訂左6個月V99---要預先比錢?
PS:政府唔係本地每條生產線都有保貼嗎? 廠房租一個月就搬,未免兒戲一點,跟 ...

細心睇報道,政府批咗資助嘅得好少數量會喺市場銷售

https://www.hkpc.org/zh-HK/industry-support-services/latest-information/8427-hkpc-mask-production-support

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

hellomiki 發表於 20-3-28 22:47
我都是,呢間有良心支持香港!佢成日被黃c攻擊,睇得出呢間言行好,有問必答

至於本土黃店就no了,唔會幫 ...

參考一下:

https://www.jetsotoday.com/ezone-made-in-hk-masks-202003/

https://sme.hket.com/article/2555326?r=cpsdlc

有啲有埋FB link,自己慢慢研究分析下到底應該持咩貨~
不過太多資料好難消化
到「研究」成功,分分鐘都係去買炒價印尼現貨罩

水晶宮

hellomiki 發表於 20-3-31 01:44
請問佢有款B99係咪同20個一盒呢款口罩同級數? 因佢太多款,唔識分

$20呢款係B95 only.

子爵府

牛年勳章

子爵府

我昨天都收到了

伯爵府

小倩 發表於 20-3-31 02:48
細心睇報道,政府批咗資助嘅得好少數量會喺市場銷售

Thanks. 已公開發售嘅只識X芳,會唔會其他已公開發售嘅冇向政府申請資助或者唔批

我都買咗工廠,仲係v99 6 個月,因當時冇其他選擇。見到fb 有人話20個裏面,有六至七個冇鐵線,果間公司話會換番貨比客。我未check 手上嘅20 個。

首頁

尾頁

跳至