夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

本人 離婚三年後,認識左一個新男人,起初分開住,而架住埋左三年同佢一齊已經五年了,佢份職業係的士司機(夜更),起初一齊住埋都無咩問題第二年開始我懷疑佢識左一位乘客,之前佢都無同我講過,近日比我發現佢成日車佢返屋企,我問佢呢個女人邊個黎架,佢就答我:呢個係車客之後做埋朋友,佢叫我唔好諗多,但係有時我見到佢微信傾計有幫佢買野,啲態度對佢仲溫柔過我有時我知道大概個女人咩時候要佢車,我就係微信搵佢,佢都唔係即刻覆佢近排仲講大話明明係車緊佢之後就同我講話約左以前舊伙記拎野,所以我都唔知道佢地係咪有野,煩惱!煩惱!有無人可以話比我知呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

n52415157 發表於 20-3-28 22:44
本人 離婚三年後,認識左一個新男人,起初分開住,而架住埋左三年同佢一齊已經五年了,佢份職業係的士司機( ...

洋房

crystal媽咪 發表於 20-3-28 22:52
第2年有懷疑,而家至諗解決方法?

有無其他證據證明佢地有野?

就係無攞,我又無親眼見,有時睇到微信見到個女人問佢有無開工,得唔得閒車去返去,眼火爆,我又唔可以比佢知道我睇過佢部手機。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

n52415157 發表於 20-3-28 22:55
就係無攞,我又無親眼見,有時睇到微信見到個女人問佢有無開工,得唔得閒車去返去,眼火爆,我又唔可以比 ...

洋房

crystal媽咪 發表於 20-3-28 22:57
車來車去……
我會假設有出軌(不論精神、肉體)
如果要搞清楚,我會搵證據

我就係唔知搵咩途經攞證據,佢平時開工我又唔想成日煩佢

寶石宮

n52415157 發表於 20-3-28 23:00

公爵府

n52415157 發表於 20-3-28 23:00

搵到証據下一步點?

子爵府

畀面勳章

普通朋友會幫手買野,車出車入嗎?唔通見到响床上先叫有証據?
你地如果只係男女朋友關係的話,咁就灑脫點就算了吧,要查來查去,已經冇左意思。。

洋房

jeremylui83 發表於 20-3-29 19:43
你地如果只係男女朋友關係的話,咁就灑脫點 ...

佢成日話我你要點諗都無我辦法,佢話我唔信佢,話我將佢套左落我前夫到。

洋房

jeremylui83 發表於 20-3-29 19:43
你地如果只係男女朋友關係的話,咁就灑脫點 ...

好似岩岩咁個女人傳信息比佢,叫佢聽日又車去出去,我心諗佢自己唔識搭車咩。我覺得普通朋友幫手買下野唔係一個問題,下下都要你車就係一個問題 。
但係佢平時係微信無咩傾計,只係個女人夠唔夠就叫佢接佢,以我所知個女人住大埔村屋,咁岩我地又住大埔。唉!唉!都唔知係我諗多定係點。

男爵府

n52415157 發表於 20-3-29 20:52

好似岩岩咁個女人傳信息比佢,叫佢聽日又車去出去,我心 ...

嗰個女人擺明當你男朋友係兵啦

水晶宮

回覆樓主:

會唔會係熟客咁,因為你男朋友的士司機,你知而家搵食難,有客 call有生意做,你男朋友幾多歲?點會有女人鍾意的士司機,我坐的士D司機中佬又肥又粗老

洋房

Fion710 發表於 20-3-29 23:44
會唔會係熟客咁,因為你男朋友的士司機,你知而家搵食難,有客 call有生意做,你男朋友幾多歲?點會有女人 ...

佢話以前係客,而架做埋朋友,佢40幾歲啦。

水晶宮

n52415157 發表於 20-3-30 00:07

佢話以前係客,而架做埋朋友,佢40幾歲啦。

每次車個女人有冇收$?好似我同事佢每日返工call固定的士司機車佢,熟客計8折,有幾次我都坐過,個司機同我同事真係好熟,車程中講下政治,家庭,仔女乜都傾,我又唔覺得D咩,不過同事的士司機兩個都已婚,你感到不安,可以下次車佢你都同行,如果你男朋友好反感你應該知道自己點做!

洋房

Fion710 發表於 20-3-30 10:15

每次車個女人有冇收$?好似我同事佢每日返工call固定的士司 ...

我就唔知有無收佢錢啦,個女人係單身既,佢知我知道有呢個女人存在,但係每次佢都唔敢話比我知係車佢囉,我上次都有問佢,佢話返到黎大埔,我知道佢車佢的,因為個女人都係住大埔既,我就同佢講咁好有支旗返大埔,但係佢都無同我講係車佢囉。

水晶宮

n52415157 發表於 20-3-30 10:50
我就唔知有無收佢錢啦,個女人係單身既,佢知我知道有呢個女人存在,但係每次佢都唔敢話比我知係車佢囉, ...

睇佢個心己經癢癢地有野隱瞞你,我係你比最後警告如果唔係會執野走離開佢,佢仲珍惜愛你會有行動的!

洋房

Fion710 發表於 20-3-30 11:20
睇佢個心己經癢癢地有野隱瞞你,我係你比最後警告如果唔係會執野走離開佢,佢仲珍惜愛你會有行動的!
...

如果佢答我係車佢,我就會好放心,起碼佢真係當佢係熟客車佢我覺得唔係一個問題,唔會令到我有懷疑先,老老實實。

大宅

回覆 n52415157 的帖子

反而我覺得個女人係想收兵,佢心諗:幾方便,又有私人司機,又有外賣送上門
反而,你叫C6醒下,人地利用咁佢咋,仲幫人地做牛做馬

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

n52415157 發表於 20-3-28 22:44
本人 離婚三年後,認識左一個新男人,起初分開住,而架住埋左三年同佢一齊已經五年了,佢份職業係的士司機( ...
你是否這樣認識佢,的男人真係會中意周圍去

洋房

20150618bb 發表於 20-3-30 14:16
你是否這樣認識佢,的男人真係會中意周圍去

朋友介紹認識

首頁

尾頁

跳至