夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

del

洋房

回覆樓主:

del

大宅

回覆樓主:

有咖喱雞我已不能接受

珍珠宮

減齡達人勳章

如果你冇發現,你估佢哋遲下會唔會上埋床?男有情,妾有意
其實個答案你好清楚,何必自欺欺人?

大宅

回覆 kwong.cindy 的帖子

所有嘢都係老公把口講返俾你聽?其實男人同女人都好,唔係個個經得起誘惑,不過我唔接受佢所講想搵人傾下呻下同唔係認真,咁唔代表佢大壓力就可以想點就點,無顧過你感受。喺現今世代黎講婚姻未必仲叫做神聖,但點講都係一個承諾,唔應該咁輕易就忘記。
希望你老公真係知錯,回頭是岸。

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

個女人咁賤又咁主動,上埋床都係遲早嘅事

公爵府

診左啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kwong.cindy 發表於 20-3-29 13:34
C6拒絕左兩次,呢個女人無放棄繼續約,到第三次C6就出左去,跟住每星期都會食一次,都係個女人主動約,而C6亦無 ...

咁都唔算真係冇野好講

男爵府

我C6同一個之前做嘢識嘅女人撞返,個女人都結左婚,跟住個女人就開始whatsapp C6,開頭問工事為由,跟住就變左 ...

下次個女人再約你老公,你就同老公一齊出去,等佢知難而退,又可以睇吓你老公係咪真係想同個女人一刀兩斷

大宅

咁都唔算,唔通真係要搞埋先算?仲有,佢講嘅只係片面之詞,男人被揭發又點會咁蠢爆晒全部嘢比妳知?佢搏妳唔知,分分鐘已唔係錫咁簡單!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

當然算出軌。如果有個男性朋友主動接近你丶撩你傾偈丶錫你咀,而你只係玩下丶冇感情,你算唔算出軌?
如果你老公肯交出個女人嘅所有資料,
我才會信佢一時貪玩。

大宅

我C6同一個之前做嘢識嘅女人撞返,個女人都結左婚,跟住個女人就開始whatsapp C6,開頭問工事為由,跟住就變左 ...

你在現場?

子爵府

C6拒絕左兩次,呢個女人無放棄繼續約,到第三次C6就出左去,跟住每星期都會食一次,都係個女人主動約,而C6亦無 ...

啜埋都唔算? 我太太係妳就好了 如果發現床上被內有人, 揭開張被見到兩條肉蟲, 他們都只不過係研究緊捉床蝨的玩意, 不穿衣服只係吸引更多的床蝨...., 只要信, 不要問.

男爵府

回覆樓主:

初步慢性出軌,亦可以講被迫出軌,再唔避開就姣精纏身下半世。相信女人唔喺醜,否則C6會拒於千里 !
假設再上埋床都唔喺C6錯,無姣精出現又點會出軌。理應冷漠謝絕約會,如今變相招惹有夫之婦回來,唔排除纏綿遊戲一身蟻。
理智要脫身保持距離,換電話號碼喇 !

水晶宮

回覆樓主:

做老婆可以容忍老公出去單獨會女性,仲咁多次,分分鐘上埋你唔知,話食飯可能上個女人屋企

洋房

Fion710 發表於 20-3-30 11:53
做老婆可以容忍老公出去單獨會女性,仲咁多次,分分鐘上埋你唔知,話食飯可能上個女人屋企
...

我係事後發現佢哋微信對話先知,係C6自己爆出嚟

洋房

cedarcone 發表於 20-3-29 23:43
初步慢性出軌,亦可以講被迫出軌,再唔避開就姣精纏身下半世。相信女人唔喺醜,否則C6會拒於千里 !
假設再 ...

我發現左C6已經喺我面前打俾個女人叫佢唔好再揾佢,電話號碼亦改左

洋房

soso1227 發表於 20-3-29 19:22

當然算出軌。如果有個男性朋友主動接近你丶撩你傾偈丶錫你咀,而你只係玩下丶冇 ...

被發現後有打俾個女人叫佢唔好再揾C6

洋房

回覆樓主:

個女人都好賤格,話食飯唔係同男就同女㗎啦,錫錫都係好普通嘅行為唔係咩特別,鄧佢老公難過

水晶宮

kwong.cindy 發表於 20-3-30 12:54
被發現後有打俾個女人叫佢唔好再揾C6

個女人係大6人?你打比佢有咩反應?

首頁

尾頁

跳至