夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

kwong.cindy 發表於 20-3-30 12:57
個女人都好賤格,話食飯唔係同男就同女㗎啦,錫錫都係好普通嘅行為唔係咩特別,鄧佢老公難過
...

佢真係好無恥~錫錫係普通行為?!佢好似錫埋咀同整埋咖喱雞喎

子爵府

kwong.cindy 發表於 20-3-29 13:34
我C6同一個之前做嘢識嘅女人撞返,個女人都結左婚,跟住個女人就開始whatsapp C6,開頭問工事為由,跟住就變左 ...

樓主,所有野都系你C6 講,你唔好信晒,可能將個板本倒轉講,因為希望你原諒就將所有問題推去個女人到。你自己再小心觀察。

大宅

回覆 kwong.cindy 的帖子

咁樣都唔叫出軌?!仲要等到佢上床先算係出軌?其實佢地成日夜麻麻單獨約會,可能爆左房你都唔知

樓主你真係要直接同你c6坦白,你唔想佢再同小三單獨約會
你問下c6, 如果你令到我唔開心,我係咪可以係出面同其他男人攬攬錫錫求安慰,我都唔放真感情,係咪無問題。

如果你無問題,我都無問題

真係好想打電話俾小三個老公講,請你管好你老婆

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

kwong.cindy 發表於 20-3-29 13:34
C6拒絕左兩次,呢個女人無放棄繼續約,到第三次C6就出左去,跟住每星期都會食一次,都係個女人主動約,而C6亦無 ...
嘩.....................簡直現場報導,點解會係甘清楚?更係出左喇

男爵府

kwong.cindy 發表於 20-3-30 12:51
我發現左C6已經喺我面前打俾個女人叫佢唔好再揾佢,電話號碼亦改左

電話號碼都改咗 ! 仲會聯絡到?
如果仍用微信聯絡,咁C6就明顯接受姣婆喇 ! 又如果C6稍為有理智既人,就一定會決斷同事關係,即是絕交,以後終止唔見面。

珍珠宮

有curry chicken
我唔信無上床

子爵府

秋天與楓葉 發表於 20-3-30 15:20
有curry chicken
我唔信無上床

我同我老婆上過床, 都未有整過咖哩雞呀~ 可止上過床咁簡單....

咖哩雞的意思, 是宣洩主權, 等人知道有人o答後留記印, 等同狗狗找燈柱痾尿霸地盤的意思, 只有小學雞才玩..., 又或者偷食人妻到不怕人夫知, 無避忌的樣子.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

kwong.cindy 發表於 20-3-30 12:54
被發現後有打俾個女人叫佢唔好再揾C6

要老公俾個女人姓名丶地址丶電話丶工作地址丶相片,才算認真交代。個八婆整得咖喱雞,肯定有競爭心,就算打電話叫唔好再搵,轉頭又會搵

洋房

cedarcone 發表於 20-3-30 15:09
電話號碼都改咗 ! 仲會聯絡到?
如果仍用微信聯絡,咁C6就明顯接受姣婆喇 ! 又如果C6稍為有理智既人,就一 ...

係我發現後,已經無聯絡,C6自己話唔要轉電話號碼

珍珠宮

PTMCYS 發表於 20-3-30 15:32
我同我老婆上過床, 都未有整過咖哩雞呀~ 可止上過床咁簡單....

咖哩雞的意思, 是宣洩主權, 等人知道有人o ...

依加第三者整落人夫度,想向正室耀武揚威同宣戰

兩公婆有時整吓咖喱都係一種情趣
不過整喺啲人哋睇唔到嘅位

子爵府

秋天與楓葉 發表於 20-3-30 21:10

我不嬲無依舖癮, 喜歡整個度都已經有顏色....

洋房

mingmama 發表於 20-3-30 13:27
哇佢真係好無恥~錫錫係普通行為?!佢好似錫埋咀同整埋咖喱雞喎
...

個女人真係好無恥,擺到明係經常背住自己老公去偷食

男爵府

秋天與楓葉 發表於 20-3-30 21:10

係呀~整喺啲人哋睇唔到嘅位都唔錯

珍珠宮

mingmama 發表於 20-3-30 21:55
係呀~整喺啲人哋睇唔到嘅位都唔錯

愛的印記

水晶宮

kwong.cindy 發表於 20-3-30 21:47
個女人真係好無恥,擺到明係經常背住自己老公去偷食

一隻手掌拍唔嚮,個女人固然賤,你老公都係賤男一個!

禁止訪問

畀面勳章

珍珠宮

Hoining 發表於 20-3-30 23:13
點解小三可以咁光明正大

皆因佢無恥

禁止發言

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

子爵府

回覆樓主:

Cheap雞睇黎好識玩 好dirty 個c6亦好受落 賤 如係我反而驚唔知染咩病番黎就真

大宅

回覆樓主:

整得咖哩雞,就唔會係喺食飯時整啦,俾你發現左微信,咁緊係死都淨係認啲最無傷害性既野,唔通話你知有上過床咩

首頁

尾頁

跳至