潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

尋日去左Shop 心大心細中
見到我最愛粉藍色
男朋友話揀黑色
最易襯
但我又勁鐘意粉藍色

男爵府

Tiffany blue!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

黑色
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

粉藍色都易襯

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

粉藍+金扣

男爵府

藍色靚又特別,黑色易襯但唔特別

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

Tiffany blue!都好易襯!
黑色有時唔係大家想像中咁百搭

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

黑色

別墅

I vote粉藍色, causal 斯文都可以

黑色太普通,要睇你衣著style,可能會成熟但可型格

複式洋房

黑色最好, 幾時用都得

男爵府

in_hk_people 發表於 20-3-30 11:16
尋日去左Shop 心大心細中
見到我最愛粉藍色
男朋友話揀黑色

投粉藍色,seasonal colour ,過左就無!
黑色成日都會番貨!

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我會揀blue,好靚好特別

大宅

我都會揀blue特別D個色又靚,呢啲色賣晒就冇,黑色遲啲都買到

男爵府

粉藍

男爵府

blue

伯爵府

2024勳章

回覆樓主:

我投黑,易襯d又classic

別墅

Blue!!! 好靚啊!你係去邊間shop啊?

禁止發言

大宅

回覆樓主:

黑色襟睇啲,呢隻藍睇落係溝咗啲深綠嘅嘅藍,唔係粉藍亦都唔係Tiffany blue,有啲老氣。前排出嗰隻就真係偏Tiffany blue,淺色啲飽和度高啲。

首頁

尾頁

跳至