影視娛樂

跳至

首頁
12345...12

尾頁

水晶宮

親子王國15週年勳章

stagea 發表於 20-4-1 20:33
睇到第三集,好睇,個BB做心臟手術,好感動,仲有捐贈器官個段,爸爸撞車後,唔好係兒童節走,都好難過 :pi ...

我都覺得第三集最好睇。
[

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Benbenmum 發表於 20-4-4 16:23
E4最估唔到响結尾時,鄭少女去揾細妹

我都估唔到,只知佢係醫院已經睇左阿妹四次,仲去軍營揾佢喎!
竟然係對阿妹講:食炸醬麵

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

amychoi 發表於 20-4-4 22:59
我都覺得第三集最好睇。

套戲好正面,每個主角都能獨當一面,好期待

水晶宮

親子王國15週年勳章

stagea 發表於 20-4-4 23:08
套戲好正面,每個主角都能獨當一面,好期待

佢地幾位都好有愛心呀!

[

琥珀宮

amychoi 發表於 20-4-4 23:09
佢地幾位都好有愛心呀!

仲要好鍾意份工添,相信現實無乜幾個人係咁

佢地幾個咪成日係醫院間房到開餐訓覺,邊個既房來?

侯爵府

stagea 發表於 20-4-4 23:06
我都估唔到,只知佢係醫院已經睇左阿妹四次,仲去軍營揾佢喎!
竟然係對阿妹講:食炸醬麵 :heh ...

係五次呀
軍營唔方便食拉麵炸醬麵頂住先

琥珀宮

Benbenmum 發表於 20-4-4 23:15
係五次呀
軍營唔方便食拉麵炸醬麵頂住先

係咩?5次?

食炸醬麵喎!你明架啦

侯爵府

stagea 發表於 20-4-4 23:18
係咩?5次?

食炸醬麵喎!你明架啦

亞妹話五次㗎

侯爵府

amychoi 發表於 20-4-4 22:58
點解估到?

我估唔到喎!所以有驚喜

象牙宮

2024年龍年勳章

但細妹唔係鍾意個軍E咩?

男爵府

回覆樓主:

岩岩睇埋第4集,好好睇,個無腦BB果度,真係睇到喊, 第3集兒童節果個爸爸果度又係喊死,所有人都做得好好。

琥珀宮

Benbenmum 發表於 20-4-4 23:33
亞妹話五次㗎

公爵府

估到佢對細妹有嘢,無嘢點會探人地探得仲密過亞哥。但估唔到咁快出手。
希望後面會講吓點解會咁突然鍾意細妹。

象牙宮

2024年龍年勳章

stagea 發表於 20-4-1 20:33
睇到第三集,好睇,個BB做心臟手術,好感動,仲有捐贈器官個段,爸爸撞車後,唔好係兒童節走,都好難過 :pi ...

心臟手術果part, 拍得好真,我第一次睇到心臟跳動。感動。

琥珀宮

heilok 發表於 20-4-5 09:50
估到佢對細妹有嘢,無嘢點會探人地探得仲密過亞哥。但估唔到咁快出手。
希望後面會講吓點解會咁突然鍾意細 ...

係囉, 真係好突然喎!! 想知 x 2

琥珀宮

Sumyeema1 發表於 20-4-5 11:08
心臟手術果part, 拍得好真,我第一次睇到心臟跳動。感動。

係好真, close up 得好近, 我都係第一次睇到

公爵府

初生bb 嗰段,我估鏡頭嘅心藏係普通醫學video. 我見戲內接觸bb 嘅鏡頭都無主角嘅樣,我估個bb 係真嘅,接觸嘅都係真嘅醫護人員。
其實集集都有好感動嘅位。好在非醫療內容時主角都好輕鬆,可以平衡吓。

侯爵府

heilok 發表於 20-4-5 09:50
希望後面會講吓點解會咁突然鍾意細 ...

但佢又將細妹同亞哥隻貓嘅名撈亂晒,唔通虛則實之

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

今日一次過睇咗四集,有啲鍾意咗鄭敬淏 幾個主角都好有特色

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

easter 假在家執行 social distance, 最啱追劇。

今日有EP5啦。

點算?好想出街食韓燒呀。

流口水,流口水。

stagea    發表於 20-4-10 20:02

首頁
12345...12

尾頁

跳至