嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

細囡就快2歲,鼻敏感+氣管敏感斷斷續續已經持續左半年,佢又唔咳,但喉嚨好多痰,睇左好多次醫生,試過聞左成個月氣(emoji)有無媽媽可以介紹葵涌區或者港島區中醫給我(emoji)Thx (emoji)(emoji)

別墅

Sasa_Ng 發表於 20-3-31 01:02
細囡就快2歲,鼻敏感+氣管敏感斷斷續續已經持續左半年,佢又唔咳,但喉嚨好多痰,睇左好多次醫生,試過聞左 ...

純分享

兒童3寶(emoji)
連難以根治的(emoji)(emoji)鼻敏感都改善到(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
兒童益生菌>改善過敏體質
Omega3活力魚油>對抗發炎反應
維他命c >增強免疫系統
(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

禁止訪問

別墅

kanac9 發表於 20-4-3 18:51
綠楊坊地下, 果間譽豐中醫唔錯, 我仔仔係果到睇開鼻敏感, 啲醫師對住小朋友都好細心好有耐性, 最緊要係我仔 ...

謝謝你 個中醫叫咩名?你記得嗎?

大宅

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

細囡就快2歲,鼻敏感+氣管敏感斷斷續續已經持續左半年,佢又唔咳,但喉嚨好多痰,睇左好多次醫生,試過聞左 ...

衍生兒童中藥健康中心有個中藥霧化治療,
朋友佢個小朋友都有鼻敏感同氣管敏感問題.
聽朋友講過吸幾次已經有好大改善, 可以試試.

別墅

WingsBobo 發表於 20-4-4 09:51
衍生兒童中藥健康中心有個中藥霧化治療,
朋友佢個小朋友都有鼻敏感同氣管敏感問題.
聽朋友講過吸幾次已 ...

好的 謝謝你!

禁止訪問

別墅

中醫調理下是好的。。。但我覺得食療都有用。。。食多d淮山都好

洋房

我之前仔仔都係咁, 成日咳又易感冒, 係荃灣睇個後生中醫睇返好

別墅

jessica_lui 發表於 20-4-12 14:33
我之前仔仔都係咁, 成日咳又易感冒, 係荃灣睇個後生中醫睇返好

可以 pm醫生名➕診所比我嗎? 唔該你

洋房

Sasa_Ng 發表於 20-4-14 23:20
可以 pm醫生名➕診所比我嗎? 唔該你

昌安商場1樓, 幾號鋪唔記得左,
名叫迎康中醫診所, 睇開男醫師

首頁

尾頁

跳至