時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

自私鬼食屎啦, 累到大家停工停學, 大把人失業, 希望將來報應係班自私鬼身上

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

seaheart88 發表於 20-3-31 12:09

係囉有個大肚婆話去咗巴西之後返嚟感染。。真係黎晒大譜 ...

佢已經算高齡,仲要做高危動
唔通佢想小產?

子爵府

seaheart88 發表於 20-3-31 12:09

係囉有個大肚婆話去咗巴西之後返嚟感染。。真係黎晒大譜 ...

大肚仲係呢啲時間飛害人害己

珍珠宮

ocarebear 發表於 20-3-31 12:09
去咗都唔夠膽喺呢度出聲

但好多人為佢地發聲

大宅

kinki_bb 發表於 20-3-31 11:54
行為自私,有事就叫政府包機!
(不喜勿插)

自私自利害死香港

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wylerC9 發表於 20-3-31 12:26
歐州, 有去英國呀!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ocarebear 發表於 20-3-31 12:09
去咗都唔夠膽喺呢度出聲

子爵府

good_pig 發表於 20-3-31 13:28

又要去旅行,又要政府包機,
為左健康,去少陣啦

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

good_pig 發表於 20-3-31 12:03
呢度應該冇人去啦

但係2月果陣,呢度仲有幾個人話會照去,最後有冇縮就唔知啦。

子爵府

donald63 發表於 20-3-31 13:05
自私鬼食屎啦, 累到大家停工停學, 大把人失業, 希望將來報應係班自私鬼身上 ...

x2

子爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章

我有報豪華團呀, 遊完客廳就遊到飯廳, 自由時間就遊咗去智能廁所, 再同老公集合就遊咗去廚房食晚飯, 之後就遊返去客廳休息, 最尾遊去五星級睡房。 一日遊豪華團👏👏👏👏

水晶宮

laierping 發表於 20-3-31 12:02
系超超級自私精

極度自私 要死自己死, 唔好累人呀

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

認住呢班垃圾、曱甴~

-

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

wylerC9 發表於 20-3-31 11:59
認同, 我有朋友3月重去旅行, 上星期回來一句聲都冇, 應該去左駿洋村啦!
Fb話去日本安全過hk ,唔係驚隔離一定會飛。上機又雨褸又眼罩又消毒,仲要帶埋k仔囡出發,玩到唔捨得走。

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

疫情期間去得旅行,都應該預左會有風險,佢地要香港政府包場送佢地返香港,就應該要負責番費用~

水晶宮

啲人怕悶不怕死

寶石宮

大力大力 發表於 20-3-31 13:58
認住呢班垃圾、曱甴~

我又唔係好信咁多後生一齊去秘魯呀,十幾萬一位

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

新年前都打算復活節去旅行
己諗定去邊
不過到咗新年睇個環境己縮牌了
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大力大力 發表於 20-3-31 13:58
認住呢班垃圾、曱甴~

大力兄你都係呢個群組?
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

人人都覺得自己無咁好彩

去左都無計,返黎自我隔離14日先啦

首頁

尾頁

跳至