使用意見

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

想問問, 自由廣場出文是否沒有限制
某會員, 日日出2-30個新主題, 都係copy 報章, copy網上新聞
自由版, 變成新聞中心
沒有問題?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,版規並無有此規定,謝謝 !

珊瑚宮

回覆樓主:

即係咁炸版都沒問題, 對嗎

珊瑚宮

特派員 發表於 20-4-1 09:05
你好,版規並無有此規定,謝謝 !

請問如#3 截圖, 這樣出文,也是沒問題
對嗎?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,版規並無特定規定會員在自由講場發布帖子的數量上限,但第13條有規定禁止會員灌水及洗版,我們稍後會向該會員作出勸喻,如情況持續出現惡化,管理團隊或會採取適當行動,謝謝 !
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3593043&extra=page%3D1

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

珊瑚宮

特派員 發表於 20-4-1 10:34
你好,版規並無特定規定會員在自由講場發布帖子的數量上限,但第13條有規定禁止會員灌水及洗版,我們稍後會 ...

算唔算有改善到呢
由一日出20-30post, 改到1日10-1×post。
若果無問題, 大家係咪都可以一日出十零post, 會員好快可以升到級了。

首頁

尾頁

跳至