自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

無法可收息的一對手,滙豐股價永遠在背後,縱使青姐始終關注,不懂分析太內疚。
沉醉於低吸她不讚賞,理想的價卻永遠地折讓,決心衝開心中掙扎,今天All in報答。
即使股價插痛我的心,很想看到你我仍然未退場,是你多麼高息的滙豐,教我堅毅望著錢路,始終有派息,不必放棄。
沉醉於Call Put 她不讚賞,槓桿操作卻永遠在退步,決心Long Short之中掙扎,本金不可報答。

Strong Hold暴跌跌到好鬼甘,一生積蓄無言地送贈。是妳多麼驚青的目光,叫我沽盡勿望前路,請准我說聲,真的放棄。」

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

自從1月1日被布徒破壞完,行惡運!

wcpcelia    發表於 20-4-2 18:06

侯爵府

回覆樓主:

第一句竟然中!

水晶宮

櫺囹桼 發表於 20-4-1 16:47
無法可收息的一對手,滙豐股價永遠在背後,縱使青姐始終關注,不懂分析太內疚。
沉醉於低吸她不讚賞,理 ...

苦中作樂

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

我識人當日因買iqu later接左14x既貨

Ryanma    發表於 20-4-1 16:58
放下自在

水晶宮

syyysc 發表於 20-4-1 16:52
自從1月1日被布徒破壞完,行惡運!

所以,寧可信其有

禁止訪問

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

門口對獅子俾人搞完,嬲嬲地,唔保佑lu...

男爵府

cattz288 發表於 20-4-1 16:53

我印象中今年年初discuss有個post話自己按樓借幾十萬買匯豐賺息差

公爵府

第一句改做「無法可收息的一隻股」
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lovedgs 發表於 20-4-1 16:57
我印象中今年年初discuss有個post話自己按樓借幾十萬買匯豐賺息差
...

咁大鑊
放下自在

琥珀宮

真的玩你

子爵府

好應景

最後果句好岩呀,真的放棄。渣左咁多年,升市冇份升,跌市一定跌,俾盡機會仍然恨鐵不成鋼咁。今舖真的放棄轉馬仔啦。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

cattz288 發表於 20-4-1 16:53

幾多年前嘅I kill you later? 不會是近期吧?!

男爵府

senchacha 發表於 20-4-1 16:54
有冇JM會唱呢

我唱咗

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

公爵府

No la, 冇晒信用,可以除淨咗都唔派息,明比英國政府老屈,仲要全年都唔派,我仲同佢講感情?仲未輸夠,早走早著啦!

首頁

尾頁

跳至