自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

伯爵府

loveshp238 發表於 20-4-3 17:29
甘粱朝偉係套戲對湯唯做果D抽插 又係十級壞人?
你會唔會上腦上得太緊要

笑死

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

是但啦,做人世咩?
見佢支持警察不畏暴力,大家支持下啫
一個二個,又話人咸豬手,又話bk C9未見過男人駛唔駛咁大反應?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

渺薩' 發表於 20-4-3 18:11
係人都知佢未紅果陣成日係老蘭溝女啦,係呢度成班c9前世未見過男人禁 見似樣小小就當好人
...

若果我哋班c9見到你呢種男人會吹捧就話抵閙唧

魚兒小寶貝    發表於 20-4-3 21:24

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

今日何依婷出席《機》宣傳活動時,她急忙代楊明澄清:「事前有溝通及綵排,冇尷尬,楊明亦冇加戲㗎。」她表示該場戲是自己首日開工拍攝:「原本只係我哋坐喺梳化並排而坐咁講對白,但導演唔收貨,仲叫我出去換番背心短褲,覺得咁先配合角色。(屋企人有睇?)有,嚟緊第二套劇都有啲類似嘅場面㗎。(成日坐人大髀,做咗『大髀專員』?」唔好咁講啦,我驚搵唔到男朋友呀。」

珍珠宮

2024年龍年勳章

goo_littlebb 發表於 20-4-3 18:17
樓主睇劇好投入。
咁上一套張穎康殺咁多人,無線應該炒佢了,因為佢心理變態。
...

咁黃秋生一定係變態殺人狂,佢整人肉叉燒飽架!
希望每天開心渡過 ;-)

侯爵府

2024年龍年勳章

事但啦

珍珠宮

loveshp238 發表於 20-4-3 18:16
下 點為之多為之岩岩好?梁朝偉就唔會多左?

傳聞套戲梁生打真軍、以班黃阿媽理論佢真人肯定係強姦犯

wcpcelia    發表於 20-4-3 19:01

珍珠宮

Jessy 發表於 20-4-3 18:40
咁黃秋生一定係變態殺人狂,佢整人肉叉燒飽架!

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

之前場戲唔夠親熱,導演覺得佢地唔似情侶唔收貨,所以特登要求佢地重拍放啲演繹!

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

ChingYee123 發表於 20-4-3 18:26
呢度有JM話以前成日見過佢去蒲,即係JM以前都成日去蒲啦,咁唔通JM都唔係好人?蒲唔蒲或溝唔溝女可能係貪玩 ...

突破盲點
去蒲先會見到去蒲既人。

珍珠宮

ChingYee123 發表於 20-4-3 18:38
今日何依婷出席《機》宣傳活動時,她急忙代楊明澄清:「事前有溝通及綵排,冇尷尬,楊明亦冇加戲㗎。」她表 ...

嘥氣呀、班小黃人難得有位入、扮睇唔到呀

男爵府

珍珠宮

ChingYee123 發表於 20-4-3 18:26
呢度有JM話以前成日見過佢去蒲,即係JM以前都成日去蒲啦,咁唔通JM都唔係好人?蒲唔蒲或溝唔溝女可能係貪玩 ...

突破盲腸 …… 衝出黎嗰班落酒吧既自己又係咩人

子爵府

loveshp238 發表於 20-4-3 17:29
甘粱朝偉係套戲對湯唯做果D抽插 又係十級壞人?
你會唔會上腦上得太緊要

哈哈!黃色影帝黃x生都殺咗人地一家幾口,一定要淋火水先得

子爵府

cbeyond 發表於 20-4-3 17:35
咁係呀, 做戲都信
咁演變態殺人咪係殺人狂魔

黃秋生整人肉叉燒飽

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

渺薩' 發表於 20-4-3 18:11
係人都知佢未紅果陣成日係老蘭溝女啦,係呢度成班c9前世未見過男人禁 見似樣小小就當好人
...

你真搞笑,男人未婚唔蒲等幾時? 不如你又自拍張相上嚟,睇吓我地呢啲前世未見過男人既C9又會唔會對你咁雀躍

象牙宮

goo_littlebb 發表於 20-4-3 18:17
樓主睇劇好投入。
咁上一套張穎康殺咁多人,無線應該炒佢了,因為佢心理變態。
...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

A仔媽咪 發表於 20-4-3 18:32
全部都係譚道德舉譚何容儀,發乎情、止於禮

上一套黃浩然同yumi就真係唔似情侶…

樓上話人未見過男人果個唔知係CPU, mouse 定keyboard 呢

伯爵府

姸媽 發表於 20-4-3 17:28
支持楊明,繼續睇機場特警!每個人喜好唔同,支持與否,任君選擇!
總好過睇森美
...
說出重點,雖然我麻麻地楊明,但唔會見到就轉台,而森美就一定轉台

珍珠宮

樓主吾駛睇得咁投入啦

楊明吾摸你,吾駛嬲

首頁
12345...11

尾頁

跳至