自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

rain621 發表於 20-4-6 23:18
黃金、二手市場應該有,只係食炒價。

剛問過560,好貴

男爵府

牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

如果轉咗地區買,是否也支援中文版呢?

子爵府

畀面勳章

stepbystep88 發表於 20-4-7 14:20
如果轉咗地區買,是否也支援中文版呢?

動森我沒有試過外國下載版,
但根據fb上玩家講,
就算在日本eshop買,
因為呢隻遊戲可支援中文,
如你部主機是設定中文,
遊戲會出中文。
你可以爬爬文再確定。

子爵府

畀面勳章

pandafamily2008 發表於 20-4-7 12:25
剛問過560,好貴

你已經平咗,我上星期五聽個sales講,佢買$650。

大宅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-4-7 12:24
如果轉區
巴西應該最抵買
現價唔使HK$370

請問同香港版買有咩分別? 一樣可以同香港版朋友一齊玩嗎?

珍珠宮

kimmielau 發表於 20-4-7 19:07
請問同香港版買有咩分別? 一樣可以同香港版朋友一齊玩嗎?

無問題
只是封面唔同

男爵府

牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

rain621 發表於 20-4-7 15:24
動森我沒有試過外國下載版,
但根據fb上玩家講,
就算在日本eshop買,

謝謝

大宅

回覆 pandafamily2008 的帖子

我都見啊,特別版炒到五千幾好痴線

別墅

rain621 發表於 20-4-6 09:43
去日本eshop買, 9980yen 有2隻game,其中一隻是動森,另一隻可以一年內downloand,唯起$3xx就有一隻game ...

我都係咁樣買

男爵府

Kokomanman 發表於 20-4-8 19:50
回覆 pandafamily2008 的帖子

我都見啊,特別版炒到五千幾好痴線

路經電腦中心,今日炒到600,痴線

wcpcelia    發表於 20-4-15 14:50

大宅

wan1204 發表於 20-4-6 22:18
邊度仲有得買SWITCH主機 ? THX !

一係炒價一係二手,日本站停生產

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Lalalac 發表於 20-4-8 23:27
一係炒價一係二手,日本站停生產

大宅

wan1204 發表於 20-4-8 23:43

唔好食炒價,等下,唔玩又唔會少忽肉

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Lalalac 發表於 20-4-9 01:23
唔好食炒價,等下,唔玩又唔會少忽肉

(emoji)‍♀️(emoji)

男爵府

回覆 貓奴才 的帖子

是否買了森友會, 是否支援中文?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

https://www.hk01.com/%E6%95%B8%E7%A2%BC%E7%94%9F%E6%B4%BB/460807/switch%E4%B8%8D%E7%94%A8%E5%86%8D%E7%82%92-%E4%BB%BB%E5%A4%A9%E5%A0%82%E5%AE%A3%E5%B8%83%E6%81%A2%E5%BE%A9%E5%87%BA%E8%B2%A8-%E5%8B%95%E6%A3%AE-%E9%99%90%E5%AE%9A%E7%89%88%E5%B0%87%E6%9C%89%E5%A4%A7%E8%B2%A8
Switch不用再炒!任天堂宣布恢復出貨 《動森》限定版將有大貨
[color=rgba(0, 0, 0, 0.84)]【Switch / 動物森友會 / 動物之森】Switch不用再炒貴了?任天堂宣布Switch、Switch Lite以及《集合啦!動物森友會/Animal Crossing》限定版主機,都將會再次出貨,想買Switch的話可以等一等。

[p=24, null, left]COVID-19新型冠狀病毒肺炎疫情及人氣大作《集合啦!動物森友會》帶動下,Switch需求大增至缺貨。日本任天堂上周二(4月7日)宣布,本月第一周所有Switch主機,包括《集合吧!動物森友會》Switch及Switch Lite主機,在日本地區暫停出貨,引起一片「愁雲慘霧」。

[p=24, null, left]不過今日(4月14日)終於有好消息!任天堂下午在Twitter宣布,Switch及 Switch Lite將於本周及之後出貨,而《集合啦!動物森友會》限定版主機,將會在4月底發貨,大部份商品會在線上發售。

大宅

BK Milk勳章

pandafamily2008 發表於 20-4-4 09:58
係咪要加入switch online買左會藉先可再買?

在葵涌廣場賣 $368

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

部機蘇寧網有貨299x

首頁

尾頁

跳至