興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

之前用都無問題, 用既又係正版。
而家打打吓文件成個word 熄咗, 又要再開過。
請問可以點樣解決?謝謝

伯爵府

畀面勳章

mypineapple 發表於 20-4-7 08:40
之前用都無問題, 用既又係正版。
而家打打吓文件成個word 熄咗, 又要再開過。
請問可以點樣解決?謝謝

上網啟用多次就冇事,佢間唔中係咁。
峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

複式洋房

kelkmk 發表於 20-4-8 23:40
上網啟用多次就冇事,佢間唔中係咁。

我都試過但唔成功

伯爵府

畀面勳章

banana@baby 發表於 20-4-9 07:18
我都試過但唔成功

啟用唔到之後有無打去support問?

峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

男爵府

前提你個microsoft office係咪買返來? 買返來的話直接搵support hotline重新啟用.

大宅

我都有這情況, 部notebook原裝送window & office, 但已十幾年, 最近突然就係咁

公爵府

jon12345 發表於 20-4-16 11:52
前提你個microsoft office係咪買返來? 買返來的話直接搵support hotline重新啟用.

打咗去熱線, 攪掂咗了

公爵府

kelkmk 發表於 20-4-9 07:23
啟用唔到之後有無打去support問?

問咗了, 解決了

首頁

尾頁

跳至