影視娛樂

跳至

首頁
45678...54

尾頁

男爵府

原帖由 心願 於 09-5-28 18:29 發表
唔好嬲啦,我係唔知你講過呀,路路話比我聽話TT講鬼古,我先聽吓架咋,你都知我不嬲都唔聽架啦,我唔想嚇親呀馬,但如果你有條link比我聽番我都會聽架 ,其他就咪攪我啦

...
我講笑之嘛 !不過都比條link你啦!

http://www.hkreporter.com/myradio/search_program.php?keyword=%E6%BD%98%E7%B4%B9%E8%81%B0&page=3
4月6號太和猛鬼半山區

男爵府

原帖由 小路 於 09-5-28 17:23 發表
香蕉蛋糕關端午節咩事呀?

我都想問架喇 !

男爵府

原帖由 小路 於 09-5-28 18:41 發表
深深,我係妹呢邊都買唔到樽裝奇妙醬呀!所以我買左JIT裝!都唔知點因份量!
我今日行過佳寶有得賣喎 !

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唔知呀!我琴日SKW已經買唔到!今日去我妹果邊都無!都唔知做咩無晒貨!

原帖由 純綷路人 於 09-5-28 21:18 發表
我今日行過佳寶有得賣喎 !

男爵府

醒目開學勳章

剛剛o係奶奶度食完飯,坐車坐到我想嘔

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 小路 於 09-5-28 12:48 發表
TT,我聽番琴晚果集原來個party full左啦!無得去LU!

點解架...得我一個去冇咩心情同佢地玩呀..嘿

路人呢次唔關我事,事緣係關張餐枱事,買左兩年佢一直投訴d椅薄唔好坐佢而家瘦左pat pat冇肉坐多陣佢就pat pat痛,嘈左好耐架....咁我而家房入面個柜已經唔係幾關得貼道門我話想買過柜者...

點知去左買個柜,佢就話要買埋套餐枱椅,之後又話擺電話個柜d色唔襯整整下又話個茶箕木色唔好睇,就係咁好地地又換哂呢幾樣野啦.

咁我地睇左果塊地要年尾先可以開工攪得來都要年幾呀.
<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 純綷路人 於 09-5-28 21:14 發表
我講笑之嘛 !不過都比條link你啦!

http://www.hkreporter.com/myradio/search_program.php?keyword=%E6%BD%98%E7%B4%B9%E8%81%B0&page=3
4月6號太和猛鬼半山區

而家聽緊係邊part呀?陳太?李太?我到而家仲未知邊個係呀...
<br><br>

男爵府

原帖由 chinatea 於 09-5-28 23:26 發表

而家聽緊係邊part呀?陳太?李太?我到而家仲未知邊個係呀...
都話太和猛鬼半山區果part囉

男爵府

原帖由 twinky628 於 09-5-28 22:48 發表
所以你奶奶咪想你搬近d佢囉 !

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-5-28 23:44 發表
都話太和猛鬼半山區果part囉

點解我聽唔到架?唔制呀....第一定第二or第三者... 我開第二就想左陳太同李太,聽返第一好似講...死啦唔記得總之兩個女人把聲唔似你...唔通我又去左第個空間?
<br><br>

水晶宮

原帖由 twinky628 於 09-5-28 22:48 發表

你係飽過頭定見到奶奶作嘔呀?呵......

我今日同神探去九龍灣...嘩..坐車坐到我"籬友"都痛埋,由點幾連行連坐車由天光去到天黑.. 上車落車又上車落車咁就一day啦.

德福周街都係人,推住你咁行,可能做村婦太耐好唔慣出城好多人.
<br><br>

男爵府

醒目開學勳章

係坐巴士轉來轉去,坐到想嘔

男爵府

原帖由 chinatea 於 09-5-29 00:12 發表

點解我聽唔到架?唔制呀....第一定第二or第三者... 我開第二就想左陳太同李太,聽返第一好似講...死啦唔記得總之兩個女人把聲唔似你...唔通我又去左第個空間? ...
你係咪襟錯日期呀?4月6日中間果段喎

主持人: 潘紹聰/ 嘉賓主持﹕Walter 阿威
目前評分:
BT 高速下載 ( ? )
大嶼山荒屋靈探直擊PART2 線上收聽
下載(HK1)
下載(HK2)
下載(HK3)
下載(US1)
太和猛鬼半山區 線上收聽
下載(HK1)
下載(HK2)
下載(HK3)
下載(US1)

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-5-29 00:34 發表
你係咪襟錯日期呀?4月6日中間果段喎

主持人: 潘紹聰/ 嘉賓主持﹕Walter 阿威 主題: 恐怖在線(第172集) 目前評分: http://www.hkr ...

我豬law,一入去就按第一格...我成日就係咁冇咩留心聽到其他law...hehehe
<br><br>

琥珀宮

無法啦,你去到影多d相俾我地睇!

原帖由 chinatea 於 09-5-28 23:22 發表

點解架...得我一個去冇咩心情同佢地玩呀..嘿

路人呢次唔關我事,事緣係關張餐枱事,買左兩年佢一直投訴d椅薄唔好坐佢而家瘦左pat pat冇肉坐多陣佢就pat pat痛,嘈左好耐架....咁我而家房入面個柜已經唔係幾 ...

琥珀宮

原來係你大懵!
原帖由 chinatea 於 09-5-29 04:03 發表

我豬law,一入去就按第一格...我成日就係咁冇咩留心聽到其他law...hehehe

男爵府

早晨喇 !

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-5-29 09:55 發表
早晨喇 !

我又訓唔著,尋晚成4點幾先迫自己訓呀.剛剛有把聲叫醒我,醒左我以為神探叫我添原來唔係.
<br><br>

禁止訪問

水晶宮

原帖由 lyf 於 09-5-29 12:17 發表
唉…呢排都唔知做咩,我就隻腳要睇趺打,腳都未好,腰骨又痛,又要睇…..之前我老公同個囝隻手指又唔知幾時扭親,又睇左兩日趺打…
頭先我呀媽係大家樂暈左,依家我細佬同佢睇緊醫生,佢前日都話血壓低….

TT,我係咪當黑呀 ...

唔洗驚呢而家係上半年轉下半年,轉換氣節時候好多病痛出現架,唔好話病痛呀,一年中6月同1月係死得最多人添,大家呢d時候多飲d去濕湯,小食寒涼,辣呢d野,你屋企都好穩定呀,唔洗驚.
<br><br>

首頁
45678...54

尾頁

跳至