論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章

工人由我大肚跟到依家,表現中規中矩,離過兩次婚(應該無法律效力的),有個13歲兒子在泗水,半年前認識了個同屋苑工人,學識玩交友Apps,抖音等,給我發現拍下很多只穿內衣褲的性感跳舞片段,打扮開始妖媚,又不用頭巾了,之後給我發現佢影分泌物俾朋友睇,我就知佢中左招,帶佢睇婦科,中了滴蟲,花了2000幾去醫(當然我俾)。
我之後已經開門見山,同佢話,你有男友就要用套,唔係只係食避孕丸(佢去印尼店買),佢堅稱無男友,咁我仲驚,咁佢點解要買避孕丸?同之後見佢有買condom.
晚上就玩交友Apps,驚佢玩one night stand或再衰啲賣春,真係唔知佢地點諗

別墅

你偷睇佢電話?, 點解可以知道甘多野. 可能要同佢上下性教育堂..

珊瑚宮

其實賓印 性需要好緊要

交下友分分鐘有享受有飲有食兼有錢收
玩具萬歲!

大宅

parkwai 發表於 20-4-8 17:06
你偷睇佢電話?, 點解可以知道甘多野. 可能要同佢上下性教育堂..

同問

大宅

唔洗諗, 要換人了
我以前請過一次印傭, 她為了錢, 咩年齡種族都可以.
菲, 以我認知主要搵鬼佬.

樓主有無同鄰居僱主溝通? 佢都可能未必知自己工人咩料
裝睡的人喚不醒, 裝聾的人聽不聞

大宅

tsangyvette 發表於 20-4-8 15:10
工人由我大肚跟到依家,表現中規中矩,離過兩次婚(應該無法律效力的),有個13歲兒子在泗水,半年前認識了 ...

如果你之前有睇東張西望, 你就會知姐姐為了錢是會做X, 你果個仲有埋性病, 祝你快點請到下個好工人。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

快炒, 工人借你名申請來香港, 專職做G, 遲早有性病仲要你比錢醫。

水晶宮

一定換人,
太DIRTY

大宅

回覆 fitfish 的帖子

點解賓印會大需要啲?純粹好奇一問

大宅

回覆 parkwai 的帖子

因為佢抖音我睇到,佢上載很多性感跳舞片,至於分泌呢單嘢,真係咁啱得咁橋,我瞄佢玩手機,佢share左一張相俾人睇,可能問人發生乜事,一只手上一灘白色豆腐渣類物咁,背景係我家洗手間,俾我睇到,就知佢中左招,即約睇婦科,一驗係滴蟲。佢電話有密碼,我睇唔到。

大宅

回覆 lily-of-valley 的帖子

已經中過滴蟲,俾左2000幾醫,之後唔放心,我仲夾左佢去油麻地社會衞生科再睇,那裏大部分可能都係G,我捉佢去陪佢坐都俾人眼望望。加上見到東x西x,報導工人疑似接客,我真係驚。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

tsangyvette 發表於 20-4-15 09:51

已經中過滴蟲,俾左2000幾醫,之後唔放心,我仲夾左佢去油麻地社會衞生科再睇 ...

傳染你就大鑊。 個工人咁濫交, 唔掂呀。
Choi, 你捉佢去睇醫生, 人地以為你都係。 快炒。

Forgot, 唔好以為印乖, 信回教不能勾三搭4, 但不在回教國家, 就會做齊, 佢地就好好享受回教不能做的事。

大宅

回覆 chbch 的帖子

其實是否她們來都會去做G?又不停借錢,又唔見身光頸靚。在香港唔通真係太寂寞,覺得做G,有人解決需要仲可以搵錢,覺得好好?

大宅

佢7月就完約,我就想完約拜拜,但家人就想留佢,因為都跟左我快四年,佢本來話做兩個約就走,但年頭已經話想續第三個約。我問心,我真係良心僱主,有病就幫佢醫,有咩事就叫佢攤出來講,我就想搞清楚,佢做乜事要搞到去做G(都8成係)

子爵府

一定要換人,太dirty , 只驚佢叫衫褲和床單撈埋小朋友d衫一齊洗

象牙宮

tsangyvette 發表於 20-4-15 10:05

佢7月就完約,我就想完約拜拜,但家人就想留佢,因為都跟左我快四年,佢本來 ...
佢梗係鐘意在你度啦, 攪病咗, 包醫藥, 仲好過公司medical.

有D人會話我無人道, 唔通叫工人守生寡咩? 守生寡同濫交做g, 兩回事來架。
其實想你申請來港, 做g唔使守生寡, 又有錢收。 攪到性病又有人比錢醫。 快炒, 因有小朋友。

珊瑚宮

見錢眼開
做工人得四千五
做副業或一次有三二千 一個月做到幾次都和味
玩具萬歲!

大宅

tsangyvette 發表於 20-4-15 09:56
回覆 chbch 的帖子

其實是否她們來都會去做G?又不停借錢,又唔見身光頸靚。在香港唔通真係太寂寞,覺得做G ...

咁又唔係全部都有副業, 不過除了來旅遊的外, 大部分都有經濟壓力, 同鄉示範一個搵快錢方法, 有幾多個會拒絕? 幾時都話, 工人群埋班朋友影響很大, 朋友教壞佢, 僱主講咩做咩都無用, 直接炒得.
裝睡的人喚不醒, 裝聾的人聽不聞

大宅

我已經買了香港婦×中心的驗身計劃,主要驗性病,23號就夾佢去,再有病就大條道理不續

複式洋房

平時要同佢用同一個廁所、同一部洗衣機已經唔多想,如果佢有性病肯定即炒,更加唔比佢掂我小朋友⋯

首頁

尾頁

跳至