想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我見這間店除了有按摩護理之外,仲有中西醫駐場,可照埋超聲波睇下卵巢情況。
有人去這間店做過嗎?
效果及收費如何?
暖宮後有成功中獎的姊妹嗎?
可否分享一下

PS:努力咗幾個月都冇BB......其中12月24日至2月中都冇嚟月經(我十幾年來都未試過其中一個月係冇M到...),上月睇婦科中醫,話我嗰段時間應該係中過獎...只是粒受精卵抓唔實子宮,2月14日嚟返M自然流咗...聽到好唔開心,所以打算去暖下宮。

睇中醫開咗啲養宮藥及阿膠粒俾我,服後我月經準時咗,希望邊睇中醫調理、邊做暖宮可早日有好消息啦⋯⋯本來好想生鼠BB現在趕不上了。

大宅

2020勳章

Alocasia 發表於 20-4-8 23:58
我見這間店除了有按摩護理之外,仲有中西醫駐場,可照埋超聲波睇下卵巢情況。
有人去這間店做過嗎?
效果及 ...

我朋友幾年前試過,暫時都未有,另一個個試過就生左bb
我自己就做Miris spa,但唔知係關暖宮或是睇中醫調理身體,bb依家8個月大

複式洋房

sandy_astroboy 發表於 20-4-9 09:04
我自己就做Miris spa,但唔知係關暖宮或是睇中醫調理 ...

請問Miris spa會不會好sell人啊?我考慮緊呢兩間。

大宅

2020勳章

Alocasia 發表於 20-4-9 12:16
請問Miris spa會不會好sell人啊?我考慮緊呢兩間。

我覺得唔算hard sell,最緊要你堅持唔開咁多,試吓先

禁止訪問

複式洋房

muimui183 發表於 20-4-9 19:14
之前係fairyland做左幾個月就有左
本身有小產過同多囊,阿仔而家就黎一歲了
我都有介紹幾個朋友去 ...

我又試下先!

洋房

請問有冇人知價錢係點

洋房

回覆 Alocasia 的帖子

岩岩join左20次、做左2次、感覺ok,我見出入都幾多客、d員工都Nice,做多一段時間先知成唔成功

複式洋房

muimui183 發表於 20-4-9 19:14
之前係fairyland做左幾個月就有左
本身有小產過同多囊,阿仔而家就黎一歲了
我都有介紹幾個朋友去 ...

請問大概幾錢?

男爵府

2020勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
sandy_astroboy 發表於 20-4-9 09:04
我自己就做Miris spa,但唔知係關暖宮或是睇中醫調理 ...

Jm 請問療程大概幾多錢?

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

請問療程幾錢?謝謝你

複式洋房

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Alocasia 發表於 20-4-8 23:58
有人去這間店做過嗎?
效果及 ...

我覺得麻麻⋯
d按摩師次次都一路按一路話我幾差幾差
講到個人覺得好煩

話就話暖宮 除非幾日做一次
如果唔係果種暖都唔係last到好耐

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊