時政擂台

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

tszyan1001 發表於 20-4-10 12:46
返工出糧薪水梗係自己啦!我會認那記者係問錯了問題!我也認為少部份警察使用過份武力也是不對,但黃絲就從來 ...

絕對認同你嘅講法,任何一方使用暴力都唔啱,黃嘅真從來無承認過黑暴係錯,總之一切都係警察錯政府錯藍錯,黃做所有嘢都係被逼,唔會錯!三觀盡毀!

tszyan1001    發表於 20-4-10 15:59

男爵府

TlMui_FB 發表於 20-4-10 12:53
開始分左右派,黃衛兵表露無遺,我係睇唔起你笑得咁無恥啫,我唔會去笑黑記呢大半年嘅白痴事,因為我唔覺 ...

你有你睇唔起,我有我睇唔起班黑警啫

男爵府

veronica1210 發表於 20-4-10 10:28
咁又係好好笑,同班黑醫話罷工係為左救人一樣,依排咁多外遊人仕同留學生回港,新冠肺炎確診日日創新高, ...
831個記招,都有黑記問阿sir,會唔會晌你唔知嘅情況下送走咗傷者……

記者,近來都成為大家笑話來源

複式洋房

CKBB 發表於 20-4-10 13:19

有一樣嘢我覺得你係令我刮目相看,大家都唔係好言相向,但你言語唔算惡毒,比起好多黃,呢樣我敬你

大宅

呢個世界有白警和黑警,有白護和黑護,記者雖是左派報的記者,有無可能是刻意咁問來製造話題?話唔定係一場 Good show 呢?

侯爵府

CKBB 發表於 20-4-10 09:11
你入錯舖問錯問題喇,應該係呢個帖終於見藍屍出現 莫非你係果個左派低智記 ...

我問咗咩問題?

大宅

TlMui_FB 發表於 20-4-10 13:24
有一樣嘢我覺得你係令我刮目相看,大家都唔係好言相向,但你言語唔算惡毒,比起好多黃,呢樣我敬你
...
針姐都咬文嚼字,但話中有話,小肥奶都初扮BC, 後自揭是YC, 你信樓主唔惡毒?唔惡毒就唔會將歪理來製造話題找位入啦,我呵呵了!

做人做事,凡是留一線是好事,但對曱甴講道理等於浪費地球上的空氣,唯有學習一哥般,跟曱甴背水一戰才是王道,不可只守不攻。

大宅

CKBB 發表於 20-4-10 13:19
你好似眼盲耳聾的,你睇到咩?

男爵府

hithere440465 發表於 20-4-10 13:58
針姐都咬文嚼字,但話中有話,小肥奶都初扮BC, 後自揭是YC, 你信樓主唔惡毒?唔惡毒就唔會將歪理來製造話題 ...

對!所以對你地呢班藍屍大媽講道理簡直浪費地球資源

男爵府

CKBB 發表於 20-4-10 14:02

仲要係人地個帖叫人唔好浪費地球空氣,又成另一被恥笑之徒

大宅

CKBB 發表於 20-4-10 14:02
吓!?第一個字答:對! 少見YC如此認同喎!

樓主,此記者的一場搞笑問題,係咪你這隻自認為高智商的生物教佢咁問?你叻叻喎!

又係你表現 good show 時間開始了

男爵府

hithere440465 發表於 20-4-10 14:00
你好似眼盲耳聾的,你睇到咩?

睇到班低智藍屍同低級左派記者個神邏輯笑話

男爵府

hithere440465 發表於 20-4-10 14:05
吓!?第一個字答:對! 少見YC如此認同喎!

樓主,此記者的一場搞笑問題,係咪你這隻自認為高智商 ...

低智商記者係你自己友呀,又想懶黃C,好心你啦

大宅

CKBB 發表於 20-4-10 14:05
仲要係人地個帖叫人唔好浪費地球空氣,又成另一被恥笑之徒
...
笑,對你來說是毫無意義,你只會傻笑,自說自話地在笑,青山預位留給你,床位編號:99, 在床上昂笑啦,哈哈哈!

何謂無恥?主角非你莫屬,提名你去拿奧斯卡金像獎,必勝!

大宅

CKBB 發表於 20-4-10 14:09
低智商記者係你自己友呀,又想懶黃C,好心你啦
我一直做緊好心,你少粗心,你老友小肥奶咪又係在BK初扮藍絲,你偶像xxx咪又係扮白護,你青梅竹馬的手足,咪又係扮白警!拿出證據,此提問記者不是你手足,我先信,拿出證據來~~~~吧 )))))

男爵府

hithere440465 發表於 20-4-10 14:11
笑,對你來說是毫無意義,你只會傻笑,自說自話地在笑,青山預位留給你,床位編號:99, 在床上昂笑啦,哈哈 ...

你自娱緊喎 最緊要你自己開心
你慢慢自娱,我就出番其他公海,仲有遊戲玩添 個左派黑記真係惨,你自便喇
買定香檳,Cheers

複式洋房

hithere440465 發表於 20-4-10 13:58
針姐都咬文嚼字,但話中有話,小肥奶都初扮BC, 後自揭是YC, 你信樓主唔惡毒?唔惡毒就唔會將歪理來製造話題 ...

只係奢望有部分黃絲仲留有一絲絲良知,可以理智些,唔好被政棍殘害到失去判斷力

大宅

CKBB 發表於 20-4-10 14:17
你自娱緊喎 最緊要你自己開心
你慢慢自娱,我就出番其他公海,仲有遊戲玩添 個左派黑記 ...
你先自娛,我配合你channel 才自樂,又唔滿意呀?咁快出公海?唔好走住啦,大家合奏自娛自樂咪幾好!

大宅

TlMui_FB 發表於 20-4-10 14:20
只係奢望有部分黃絲仲留有一絲絲良知,可以理智些,唔好被政棍殘害到失去判斷力
...
我原來也有此想法,盡救!但這幾個月,很多事實擺在眼前,YC不但未能清醒 (特別是年青人),還變本加厲,所以不救了。

從未見過一個國家有人, 會拿石頭砸自己的腳,拿刀捅自己,禍害自己的地方,既然如此,加多一腳推牠們進坑吧!

庸材政府太不明白YC心意,紓困做什麼?疫症輕易就達成曱甴壯舉,不用罷工罷市罷學了。

我討厭政府部份施政不當,但更厭惡YC的惡行,攬炒都是一件好事,看看最終誰來承受惡果,攬炒我真的無所謂,哈哈!

大宅

我以為有咩大件事, 咁小事都將佢化大黎講, 無言

首頁

尾頁

跳至