自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

男爵府

hasting 發表於 20-4-11 10:33
呢啲人點會有醒水呢回事架。佢完全活喺自己個世界,眼裏面冇其他人架,佢淨係知道自己想同你講 ,你就要聽,你 ...

無錯無錯!

我姑9一日打6次電話俾我老公講佢老公D 野,講嚟講去都係果D。連我99都話聽到厭唔再聽。

呢類人要將D 野不停講重複講,講俾唔同人聽先安樂

子爵府

回覆樓主:

見到佢就煩,又蠢又傻又公主又低B,唔講仲以為佢係有輕度智障(唔好意思,我只可以咁形容佢)

子爵府

peru 發表於 20-4-11 10:37
已試過.

你呢個朋友好正啊 明明係佢惹怒你但係就話你嗰日心情唔好發佢脾氣。

男爵府

peru 發表於 20-4-11 10:37
已試過.

哈哈哈 我姑9都係咁,不過我姑9係1、2分鐘之後又打俾我老公

子爵府

小肉妹 發表於 20-4-11 10:38
見到佢就煩,又蠢又傻又公主又低B,唔講仲以為佢係有輕度智障(唔妹意思,我只可以咁形容佢)
...

完全有同感啊。唔使覺得唔好意思。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

論劇情的話,章sir係好盲目超愛佢老婆

子爵府

shannon_fky4186 發表於 20-4-11 10:37
無錯無錯!

我姑9一日打6次電話俾我老公講佢老公D 野,講嚟講去都係果D。連我99都話聽到厭唔再聽。

家姐一日打六次電話畀個細佬?唔係啩。

子爵府

lojo11 發表於 20-4-11 10:40
論劇情的話,章sir係好盲目超愛佢老婆

劇情係咪設定佢個角色有戀女兒狂呢
而家完全係湊住一個三歲女喎。好難想像一個事業咁有成嘅男人,原來係鍾意做湊仔公。仲要係湊巨型娃娃。

子爵府

goo_littlebb 發表於 20-4-11 10:04
我都想講,但我怕出post會引罵戰
又會咁廢柴都有 ,又唔識睇人眉頭眼額,幫手又倒瀉 其實都 ...
有可能……劇情鋪排……因而家靚湯同hill張拍拖

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我都想講好耐,真係蠢到睇唔過眼

珍珠宮

2024年龍年勳章

clching117 發表於 20-4-11 10:45

又係喎!靚湯叫nana,雖然佢中文名叫安娜,但Fiona最後個英文字都係nana喎!!
希望每天開心渡過 ;-)

男爵府

hasting 發表於 20-4-11 10:40
家姐一日打六次電話畀個細佬?唔係啩。

拿,無作大咖!

有次我同老公食緊晚飯,老公個電話響,咁咪聽囉。照例又係講佢男家對佢唔好,佢買左個生日蛋糕(佢老公生日),會攞入佢同老公間房兩個人食,唔會俾男家人食。(姑9住緊男家)

咁我老公咪話,你大方D 啦,一齊食得唔得,唔好咁小家啦。

跟住引發我姑9一輪炮擊,不斷數男家對佢既不是。我老公話咁你中意啦,你住響人哋屋企,搞到面左左咪即係玩自己。咁住我老公就收線。

然後姑9意猶未盡打多5次嚟講+數,直到第7次,我老公唔聽電話。

所有野1個鐘內發生。

呢個係其中一個姑9,另一個好D,一日打2個電話俾我老公。

子爵府

clching117 發表於 20-4-11 10:45

兩者有乜關係呀。黃子恒個角色前女友係fiona, 但唔知真人係乜水喎。

公爵府

Jessy 發表於 20-4-11 10:50
又係喎!靚湯叫nana,雖然佢中文名叫安娜,但Fiona最後個英文字都係nana喎!!
...
我都覺得 靚湯係Fiona, 兩兄弟一樣鍾意同一個人(Fiona)

子爵府

shannon_fky4186 發表於 20-4-11 10:51

拿,無作大咖!

如果我真係住喺男家,而又要拎個蛋糕入房同老公兩個自己食,呢啲事我唔會同人哋講囉。

象牙宮

回覆樓主:

佢發現老公嗰盒ex Fiona既嘢!如果畀我一定會問個明白!

珍珠宮

回覆樓主:

現實真係有呢類女人,自細被安排及主宰慣,大個之後無主意&無生活常識。

珊瑚宮

2024年龍年勳章

我睇嗰陣都咁同老公講,又論盡又唔識睇眉頭眼額,又失禮人,真係......

禁止訪問

回覆樓主:

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

hasting 發表於 20-4-11 10:42
劇情係咪設定佢個角色有戀女兒狂呢
而家完全係湊住一個三歲女喎。好難想像一個事業咁有成嘅男人,原來係鍾 ...

問左C6點睇,佢話章sir返工已經要咁用腦同大壓力,所以返到屋企對住個簡單老婆,比飯佢食又乖乖的,唔洗再用時間tum 個老婆,老婆又無要求,咁咪可以係屋企放鬆下!c6咁講又幾合理

首頁
12345...13

尾頁

跳至