自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如期 24/4 開考, 祝福各考生

男爵府

太好啦,順利開考,即5月5日前就考哂 快靚正。(除音樂&體育)

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

minniemouse 發表於 20-4-15 15:32
你講自己定果啲記者?

當然係我喇
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

牛年勳章

楊潤雄呼籲,全港僱主容許員工於文憑試考試日子彈性上班,早上7時半至8時的時段分散公共交通工具人流,讓考生可順利到達試場。

男爵府

睇直播,見D記者問來問去都係果D問題,答完又問,答完又問......

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

各位

好多我未必聽得切,打得快,最終以教局公布為準丫
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

好媽媽勳章

minniemouse 發表於 20-4-15 15:06
考生咁大個人,俾支酒精搓手液你,真係一個bonus,而家周街有得賣,唔同上次派準考証時,希望班BB識得感恩 ...

係架,雖然今屆考生重重波折,希望佢哋能夠順利考到,對呢班年輕人將來回望時作為一個寶貴的經歷,以後面對人生逆境都能跨得過,同埋常有一個感恩的心。

男爵府

牛年勳章

祝一切順利

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

王國長老

captainmama 發表於 20-4-15 15:44
睇直播,見D記者問來問去都係果D問題,答完又問,答完又問......

記者提問聽左兩個已經唔再聽

男爵府

好媽媽勳章

煎雙蛋 發表於 20-4-15 15:40
太好啦,順利開考,即5月5日前就考哂 快靚正。(除音樂&體育)

唔係呀!5月5日前只考完核心科目炸,如果順利,都要考再5月25日

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

祝福希望順利開考, 一切順利

民房

回覆樓主:

祝各位考生身體健康,開考順順利利

侯爵府

miriam 發表於 20-4-15 14:06
楊潤雄:中學文憑試下周五開考 目標於7月22日放榜

教育局:文憑試一旦取消 校內成績作評估不適用自修生

希望所有考生...加油.... 一切順利.... 考完之後, 各中, 小, 幼陸續回復正常....

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

希望疫情快啲消失,大家重回正軌

大宅

支持如期 24/4 開考, 祝福各考生, 加油!

首頁

尾頁

跳至