夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

tobytoby 發表於 20-4-17 18:38
你好幸福,你仔同你老公都陪你錫你
多謝你,我都好感恩,我同老公一齊三十年啦,佢仍然好疼錫我,佢同亞仔當我細路仔咁。

男爵府

victoriaicc 發表於 20-4-17 18:08
其實咁樣的關係,好奇怪,幾唔鐘意行街都好,都應該點都會陪下啦,就算唔係淨係陪你,都冇理由4個人一齊食 ...
佢以前唔會咁,去邊度行邊度都會一齊,平時大家返工小朋友返學跟本已經冇咩時間一齊行街家庭樂,放假當然希望大家一齊,增進大家感情⋯⋯
而家連拖手都唔願意被甩,個心好唔開心,好無奈,唔知佢做乜會咁,問佢又話無野⋯⋯唔知應該點處理好

子爵府

tobytoby 發表於 20-4-17 18:35
我估計大約半年前開始已經係咁樣,我當時沒有留意,諗住佢可能真係攰啦,因為佢返早更好早起身,下晏先會約 ...

即係以前唔係咁?好可疑喎

男爵府

bobo88hk 發表於 20-4-17 18:47
即係以前唔係咁?好可疑喎
所以我先覺得奇怪請教各位姊妹,係咪相處時間越長就會自然變成咁?還是我自己諗多咗?

子爵府

tobytoby 發表於 20-4-17 18:53
所以我先覺得奇怪請教各位姊妹,係咪相處時間越長就會自然變成咁?還是我自己諗多咗?
...

我果件唔係 大家十幾就廿年佢依然好多野同我傾 會一齊買餸 散步
如果佢變我一定會炸形 炸到佢講出真相
樓主先偵查下佢有無女人 交友app 如無女人亦可能佢身體有變化變得無自信 亦可能嫌樓主身材等等
首先暗中睇下有無女先 無用軟功同佢攤開黎講

男爵府

大家拿出來傾下
男人好'驟技'老婆唔信自己架
坦誠開放可能感情更好呢…

男爵府

佢下晏自己出左去買魚,又係留底我自己

男爵府

LeBlue 發表於 20-4-17 20:57
大家拿出來傾下
男人好'驟技'老婆唔信自己架
坦誠開放可能感情更好呢…
剛才問佢,又話攰點解要出去?佢話自己去街點解咁多野問?自己可以安靜睇魚或者買魚,所以唔駛一齊去⋯⋯聽完佢解釋已經唔想同佢講嘢

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

tobytoby 發表於 20-4-17 21:47
剛才問佢,又話攰點解要出去?佢話自己去街點解咁多野問?自己可以安靜睇魚或者買魚,所以唔駛一齊去⋯⋯聽 ...
自己可以安靜睇魚.....你同佢去睇魚個時係咪太多野講太多批評煩親佢,或者嫌悶,雖然你把口無講但佢feel 到你唔想睇?

男爵府

tobytoby 發表於 20-4-17 10:03
同老公結婚20年,我放假時想同佢行下街,邊度也可,同佢傾過,但佢成日話攰,或者話喜歡自己行,平時落街都 ...

個個男人唔同。

我老公可以個個禮拜同我行街,我中意去書局、化妝品、服裝同鞋店,佢多數企門口等。問佢買唔買好,佢通常好愛惜生命咁勸我即刻買。

姑9個老公就唔肯陪姑9行,會叫姑9自己行,佢會自己去打機。

我估我老公唔係特別中意行街,不過無咩特別想做,就由得我行行行消磨佢D 時間咁

大宅

shannon_fky4186 發表於 20-4-17 23:03

個個男人唔同。

我反而有時想一個人行下,但佢成個貼身保鏢咁,諗返轉頭,拍親拖啲男人都好黐身,阻住我買衫。

複式洋房

shannon_fky4186 發表於 20-4-17 23:03

個個男人唔同。

我老公都係,我話買咩佢都話好,原來係好惜生命既行為

大宅

tobytoby 發表於 20-4-17 21:47
剛才問佢,又話攰點解要出去?佢話自己去街點解咁多野問?自己可以安靜睇魚或者買魚,所以唔駛一齊去⋯⋯聽 ...

你們還有親密行為嗎?例如kiss,擁抱,拖手

大宅

tobytoby 發表於 20-4-17 10:03
同老公結婚20年,我放假時想同佢行下街,邊度也可,同佢傾過,但佢成日話攰,或者話喜歡自己行,平時落街都 ...

我就男女角色對調,都唔女人點諗?

大宅

我老公通常會跟係我後面打機,到我問意見佢就答,其實冇人鐘意陪人地行街,不過作為情人,陪逛係責任囉
如果我老公問我行唔行黃金廣場,我都會答攰唔去
不過連樓下都唔去就誇張d

男爵府

Winnieho1004 發表於 20-4-18 09:56
你們還有親密行為嗎?例如kiss,擁抱,拖手
有呀,通常我主動做呢啲行為,佢沒有咩特別抗拒或唔喜歡之類⋯⋯

男爵府

mickey2013 發表於 20-4-17 22:30
自己可以安靜睇魚.....你同佢去睇魚個時係咪太多野講太多批評煩親佢,或者嫌悶,雖然你把口無講但佢feel 到 ...
其實我真係對魚沒有興趣,不過以前同佢一齊睇,佢解釋比我聽,我會聽,否則我通常唔出聲。

男爵府

個個男人唔同。
你好幸福,老公就算唔岩睇亦都願意陪你行

男爵府

watchme 發表於 20-4-18 11:18
我就男女角色對調,都唔女人點諗?
你是男人?如果另一半有呢種行為,咁你有沒有問下佢?

男爵府

sakurawings85 發表於 20-4-18 11:32
我老公通常會跟係我後面打機,到我問意見佢就答,其實冇人鐘意陪人地行街,不過作為情人,陪逛係責任囉
如 ...
其實如果相處時間越來越長,感情是否真的會慢慢淡?咁樣生活是否會漸趨平淡?如果而家都已經咁,餘下日子咪好孤獨⋯⋯

首頁

尾頁

跳至