自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

baby_jkk 發表於 20-4-17 22:46
咩都收費!佢可以摺埋!我就決定唔再用佢

唔再用佢記得好重要好重要好重要的事要記得,cut mytv一定要上網下載佢的取消表格然後一定要郵寄,收到了嗰日起先正式計30日,要取消要有30日書面通知期

水晶宮

agnesbeebee 發表於 20-4-19 09:56
My tv super直頭係趕客啦,
乜佢唔知d劇可以網上任睇嘅咩?
以前my tv super有嘅劇,我會睇my tv super

外購劇無綫有配音,老人家睇字幕有時睇唔到咁快,先至裝My TV Super,如果冇乜劇睇,真係唔會裝,叫老人家用手機睇算。

男爵府

kit2004 發表於 20-4-17 21:51
本身點播有韓日中劇,依家又整多個c club同k club係中韓劇但另收費!中韓劇再分出黎收費,tvb真係好等錢使 ...

吓!唔係呀嗎?咁賤格!我一定唔會再join lol!
平時睇劇已鬼死咁多廣告!又長又沉!D劇又唔掂!

公爵府

BK Milk勳章

kit2004 發表於 20-4-18 00:21
我都好耐冇按入去睇,唔知d 廣告依家咁長.一分鍾真係好長架啦!以前大品牌先會有一分鐘廣告,仲唔會次次都咁長 ...

u tube仲多廣告啦!睇一陣又彈廣告仲要睇2次仲衰。

男爵府

auhiyo 發表於 20-4-23 22:00
u tube仲多廣告啦!睇一陣又彈廣告仲要睇2次仲衰。

YouTube 多數5秒-10秒廣告,都可接受,tbb 果工成分鐘!仲要播15分鐘又彈廣告!超煩

禁止訪問

公爵府

BK Milk勳章

busyguide 發表於 20-4-24 12:01
YouTube 多數5秒-10秒廣告,都可接受,tbb 果工成分鐘!仲要播15分鐘又彈廣告!超煩
...

我utube睇5分鐘就彈一次啦!呢d都唔叫煩?佢d廣告全部打機廣告煩到嘔,講野仲樣衰衰又要睇哂佢個廣告先得。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

佢轉收費無可厚非,要賺錢,但⋯⋯我唔會俾錢睇。

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

唔怪得之好耐無新韓劇/日劇睇啦!原來依家要俾錢!真cheap!以前續約寬頻貪佢送Tv super可以煲日韓劇,依架要諗諗先!

公爵府

牛年勳章

睇Netflix

男爵府

willbealright 發表於 20-4-24 12:26
唔怪得之好耐無新韓劇/日劇睇啦!原來依家要俾錢!真cheap!以前續約寬頻貪佢送Tv super可以煲日韓劇,依架 ...

就算俾$,佢D劇也是差D,雖然有D都好睇既,但好多都係唔hit......

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

busyguide 發表於 20-4-24 12:01
...

中間硬插廣告都算
但可唔可以唔好劇集細細聲,廣告突然大大聲
兩者至少爭三丶四度

首頁

尾頁

跳至