夫婦情感

跳至

首頁
12345...24

尾頁

男爵府

Deleted

男爵府

Deleted

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tobytoby 發表於 20-4-21 17:27
吃飯時老公有WhatsApp 驟眼一看,見到個名係唔相識嘅女人,跟著問佢,佢話係朋友,叫佢比我睇佢話呢啲係佢 ...

的確係私隱,佢有權唔俾你睇
留意下佢有冇其他古惑先
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

回覆 tobytoby 的帖子

雖然我會覺得佢個答案好奇怪,但我又唔會叫佢俾我睇

你不嬲有睇佢電話習慣?或你之前叫佢俾你睇佢會肯?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

吃飯時老公有WhatsApp 驟眼一看,見到個名係唔相識嘅女人,跟著問佢,佢話係朋友,叫佢比我睇佢話呢啲係佢 ...
佢有問題,唔.........真係唔知點做

子爵府

我絕對會, 最怕佢唔睇......而且所有銀行密碼, 保險強積金等, 全部佢都知, 等我有咩事佢即刻可接手, 真係赤裸裸對佢的, 兩公婆嘛, 講左就係的.

不過老婆就遮遮掩掩

子爵府

其實要培養咩野事都可比對方看的心態, 不然好易變質, 就算現在不是, 將來都可能是.

一係提出鬥open的遊戲, 不過佢未必制....

珍珠宮

有問題, 不過睇都無意思, 男人重視果個女性朋友囉

男爵府

Deleted

男爵府

PTMCYS 發表於 20-4-21 18:08
我絕對會, 最怕佢唔睇......而且所有銀行密碼, 保險強積金等, 全部佢都知, 等我有咩事佢即刻可接手, 真係 ...

老婆就遮遮掩掩~你唔好奇嘅咩

男爵府

tobytoby 發表於 20-4-21 18:27
我好少睇佢電話,亦唔會要求睇,不過就係個一剎那見到有個唔識既女人WhatsApp 佢所以先問下同叫佢比我睇, ...

如果乘機發佢老脾佢會點呢

男爵府

Deleted

珍珠宮

tobytoby 發表於 20-4-21 18:30
我重複問佢,佢答案一樣⋯⋯朋友,如果係你們,你們會信嗎?
如果你好愛佢, 有野靠佢的話, 就相信佢, 不過, 男同女好難有純友誼, 但未必系真愛, 真愛咁易比你知咩

男爵府

Deleted

子爵府

mingmama 發表於 20-4-21 18:28
老婆就遮遮掩掩~你唔好奇嘅咩

一來自己有信心,二來都有借機昅過下既,我咁精靈,怎麼不會。

男爵府

Deleted

珍珠宮

tobytoby 發表於 20-4-21 18:39
我愛佢但希望佢坦白,如果佢唔講我都沒有辦法,可以點?
一系接受, 一系分開, 好難答你, 不過, 我會對佢有保留
有冇仔女? 幾大?

男爵府

tobytoby 發表於 20-4-21 18:36
其實我當時有發脾氣但佢都唔會比,仲鬧我呢啲係私隱⋯⋯我個刻真係有啲唔開心

不如以其人之道 還治其人之身~你都扮喺WhatsApp 同人傾到好投入~又借啲意唔畀佢睇~睇吓佢點

別墅

我之前不嬲都好信我老公,點知有日比我發現有女人whatapp我老公話到了,跟住我等我老公去廁所時偷睇佢電話,我一睇就眼火爆,我開頭都表現到冇嘢咁,跟住我乍乍帝帝同我老公講,我幫你換whatapp頭像,換我哋一家三口吖,等我揀,跟住我專登換完頭像,我就响佢面前睇埋whatapp,我問佢呢個女人係邊個嚟,跟住我老公好嬲,話我睇佢私隱,跟住我就話,如果你冇嘢,怕乜比我睇,老公可以睇老婆電話、老婆亦都可以睇老公電話,佢跟住即刻冇聲出

別墅

講真,我真係覺得如果冇嘢的話,怕咩比另一半睇電話,而家唔係男女朋友喎,係結咗婚、有仔女喎,怕咩比對方睇

首頁
12345...24

尾頁

跳至