夫婦情感

跳至

首頁
45678...24

尾頁

男爵府

Deleted

男爵府

Deleted

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

tobytoby 發表於 20-4-23 17:52
咁佢會老實答你嗎?如果係真羡慕你

會,可能佢係一個幾顧家嘅人,又鐘意打機,而家仲有細路陪佢打,平時冇同開朋友出去飲嘢,所以目前佢都好清白

我覺得女人直覺好多時都好準,出軌都有跡可尋,唔會只係單單某件事可疑

男爵府

Deleted

男爵府

Deleted

侯爵府

牛牛牛牛 發表於 20-4-23 18:00
會,可能佢係一個幾顧家嘅人,又鐘意打機,而家仲有細路陪佢打,平時冇同開朋友出去飲嘢,所以目前佢都好 ...

未出軌
都已經變心

睇下佢有冇膽量/推動力去合理化自己出軌嘅道德心理關口

阻止唔到佢, 控制唔到佢
只有自己決定自己去向
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

珍珠宮

tobytoby 發表於 20-4-23 18:10
佢出左去,不過唔覺得佢會認錯或氹番我囉⋯⋯因為每次都係我自己主動氹佢⋯⋯
但係我仲好愛佢,唔想同佢離 ...
佢知你愛佢, 捉心理, 牽著你鼻子走

侯爵府

tobytoby 發表於 20-4-23 18:10
佢出左去,不過唔覺得佢會認錯或氹番我囉⋯⋯因為每次都係我自己主動氹佢⋯⋯
但係我仲好愛佢,唔想同佢離 ...

我發現對方同異性有私下來往&通訊,都用咗3年時間去忍讓。

但到最後佢都喺搵原因同我分開。

分開後兩年我都心靈都未完全recover會半夜壓醒痛哭~

但俾我返轉頭五年前,我會知道就算我哭到眼膜穿都喺冇作用。要哭都要哭著cap水保障自己 保障細路 預備分一半身家,因為好多男人可以拍蘿柚 走數走佬就消失離開。

要堅強
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

侯爵府

anna59 發表於 20-4-23 18:17
佢知你愛佢, 捉心理, 牽著你鼻子走

對~
人性就喺甘,
自己控制唔到就越想捉緊,
妳越死纏爛打佢越煩越想走。

對方越唔清楚將來要承擔的後果,佢越不會反醒。

不論男或女~

子爵府

如果只係普通朋友,點解可以慢夜晚打電話黎,仲要傾咁耐!
問返佢普通朋友你都要咁樣傾,咁如果如果深入啲嘅朋友咪要上床!

我覺得你畀佢食住,根本佢唔忌你!話到尾你都係佢老婆, 佢根本完全唔在乎你反應!

我一路睇你case,我一路都好忟! 最憎呢啲人,自己明明係想出面偷食,仲死口唔認,所以我就一定攞證據!
其實啲男人如果要偷食,真係可以攞半日假走咗去,你都唔知!

別墅

Huuu 發表於 20-4-23 11:39
說得對~Cap水,睇情況準備離開~根本冇其他選擇~

我都試過對方直頭食緊飯,當住我面前send line,而且笑得 ...

係呀,樓主。千祈唔好同錢鬥氣。
我見太多,分開果陣只想快啲甩身,唔想糾纏,唔想聯絡,所以乜錢都唔要。
你當幫自己,煩少一樣(生活開支)就已經幫到手。
佢當初承諾照顧你直到永遠阿門。佢就要做。咁當然唔會順攤啦,所以你要好硬淨,堅定。

別墅

Huuu 發表於 20-4-23 18:23

我好明白。所以我勸樓主唔好睇,因為一睇,你就會好似追劇咁。。。撞哂邪

珍珠宮

Huuu 發表於 20-4-23 18:27
對~
人性就喺甘,
自己控制唔到就越想捉緊,
系, 男人好多時自信心太信心大強, 以為個老婆會等佢返黎, 但佢地吾知女人死心就真正玩完

子爵府

我估你C6暫時未食到條女,所以就理直氣壯咁樣話係普通朋友!
如果真係普通朋友,點解可以為咗個普通朋友都寧願同你去鬧交,明知你唔開心都唔理會!
問番佢係咪佢呢個普通朋友重緊要過你? 咁即係話你連普通朋友都不如啦!

侯爵府

anna59 發表於 20-4-23 18:33
系, 男人好多時自信心太信心大強, 以為個老婆會等佢返黎, 但佢地吾知女人死心就真正玩完
...

也有男人永遠不感悔意
覺得外面嘅女人好過屋企個件
從此掉低所有過去的承諾
出去重新黎過尋找所謂愛情

侯爵府

約會空姐 發表於 20-4-23 18:32
我好明白。所以我勸樓主唔好睇,因為一睇,你就會好似追劇咁。。。撞哂邪
...

就算追都冇用。
我試過查whatsapp。
試過偷裝gps。
試過另開a/c放埋合照俾對面女人睇,追看ig。
試過俾佢班共同圈子嘅朋友知道有我存在。
最後都喺發現私下約會。

要知道不如直接搵私家偵探查出軌證據,將來家事法庭用來分身家。

查咗自己又唔做沉船打算,不如唔好查。先處理自己心理狀態先。

實際啲,自己找一個婚姻輔導處理自己情緒先。

珍珠宮

Huuu 發表於 20-4-23 19:14
也有男人永遠不感悔意
覺得外面嘅女人好過屋企個件
從此掉低所有過去的承諾
咁可能系真愛, 如果系咁, 放生佢, 放生自己

男爵府

wingyaumama 發表於 20-4-23 18:39
我估你C6暫時未食到條女,所以就理直氣壯咁樣話係普通朋友!
如果真係普通朋友,點解可以為咗個普通朋友都 ...

我都覺得會為咗佢而同自己太太嘈交~呢個女人一定唔係普通朋友咁簡單

大宅

牛牛牛牛 發表於 20-4-23 18:00
會,可能佢係一個幾顧家嘅人,又鐘意打機,而家仲有細路陪佢打,平時冇同開朋友出去飲嘢,所以目前佢都好 ...

同意,唔會只得單一事件

大宅

Huuu 發表於 20-4-23 18:23

你忍到三年,好勁! 我三個星期都忍唔住

首頁
45678...24

尾頁

跳至