潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章

我個“筆直”唔多, 應該買邊樣先至 value for money?

珍珠宮

Apple watch好平咋喎

ada0707    發表於 20-4-23 08:37

子爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章

hippoo 發表於 20-4-23 00:46
Apple watch好平咋喎

It's talking about $10K and the other low ends $2-30K.

男爵府

Ste824 發表於 20-4-23 00:52
It's talking about $10K and the other low ends $2-30K.

Apple Watch 唔駛5千喎

wcpcelia    發表於 20-4-23 11:50

大宅

Ste824 發表於 20-4-23 00:36
我個“筆直”唔多, 應該買邊樣先至 value for money?

傳統機械錶靚但貴,iwatch 錶平但方便既,不過我自己鍾意戴傳統錶,一來睇時間方便,二來唔會比小朋友玩錶,小朋友見到iwatch就會搞搞震

大宅

I like Apple Watch, very useful and value for money

別墅

其實想買apple watch, 唔知買唔買好?因為呢期出少左糧

伯爵府

如果再買
我Prefer自動錶
我得一隻Rolex
其他都係機械錶
而家全部冇電 好煩
冇錶戴。。。。。。

男爵府

如你巳有機械錶,咁就梗係買智能錶啦,其實智能錶都必需係要有一隻,用途唔同,做運動行山旅行都好方便,跟電話資訊

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

可以兩樣都買,apple watch 普通果隻都係$3千鬆d, 我覺得apple watch 唔洗買咁貴,因為呢類型錶會壞會out...

伯爵府

Apple Watch 旅行游水一流。

男爵府

Apple watch 同電話一樣,我已買了另一個Series

大宅

Hermes版apple watch

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

根本2樣野來apple watch係功能錶,其他錶已係手飾來,3幾千,大把靚的機械錶,諗清楚自己要咩先
我要食牛柳

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

買了Apple Watch 基本唔會再想戴其他錶,實在太好用,我用了幾年,勞力士都打入冷宮

子爵府

我覺得睇自己打扮,如果OL又好難襯Apple watch

首頁

尾頁

跳至