美容扮靚

跳至

首頁
23456...8

尾頁

洋房

wing_tt 發表於 20-4-30 01:10
想知佢賣D mask咁貴 係咪都係彩記貨?

佢b5個枝一定係彩x行

333s    發表於 20-5-30 16:44

民房

Susan9599 發表於 20-5-2 17:40
買左好難退,但係你梗係可以投訴下或者盡快用哂,佢就算俾你退款都一定退唔足
...

唔係想退,想知效果

男爵府

回覆樓主:

想去a打透明質酸,請問可以嗎?
B個老闆娘好羞,成日幾為好索,見到佢個牌就唔想去
我以前睇佢老公,湯醫生,傷風感冒就排最後,美容就做先,就知急功近利啦
最後連醫生都唔做,變做美容醫生

禁止訪問

男爵府

bakki_1023 發表於 20-5-7 20:12
A記都係咁,會拖症
我曾經好信佢地,之後同個美容師好fd,fd到我地會一齊出街飲野,佢先同我講,如果D客係 ...

吓乜thermage可以咁架乜唔係每次當住個客面前開咩冇鐳射標纖咩?

大宅

yingying貝 發表於 20-5-8 00:33
吓乜thermage可以咁架乜唔係每次當住個客面前開咩冇鐳射標纖咩?
...

之前都有人講過話有假頭,但係假嘅頭做落去應該係冇乜痛嘅感覺,但我自己係A記做過,佢係全新開喎,仲有做完會俾我睇返下數已經用晒,做嗰時痛到嘔。當時佢哋都有同我講到明個頭係美國thermage入,冇經香港代理嘅,所以先可以比較平。咁我自己諗都係水貨同行貨分別。咁我自己又做過佢ulthera, 幫襯左幾年,佢又不停買新機唔覺得會用流嘢囉!重點係ulthera同thermage我同朋友都有做,全部都有效果。

男爵府

littlegirl3298 發表於 20-5-8 01:25
之前都有人講過話有假頭,但係假嘅頭做落去應該係冇乜痛嘅感覺,但我自己係A記做過,佢係全新開喎,仲有做 ...

都啱,感覺佢哋都幾老實應該唔會咁卦

大宅

其實兩間我本人都沒有去過,而且也不會去,這兩間公司在BK負評太多,無論打手又好唔打手又好,感覺不太專業,香港又不是只有這兩間有醫學美容做,給人感覺很差,所以絕對不會去

複式洋房

littlegirl3298 發表於 20-5-8 01:25
之前都有人講過話有假頭,但係假嘅頭做落去應該係冇乜痛嘅感覺,但我自己係A記做過,佢係全新開喎,仲有做 ...

我就不信佢個頭係響美國thermage入啦,佢有咩本事可以直接同美國廠用平價拎貨,要知道 每個地區的代理都係由總代理assign出黎, 即係香港thermage代理都係由美國thermage直接委任,佢哋並不係兩間公司,佢可以叻到可以跳過香港代理而同美國總代理拎貨??如果佢都拎到,咁大間過佢既公司咪個個都可以同美國廠攞?
佢有無效我不知,我只係純粹就佢呢一個不合理的解釋做判斷

別墅

開心吸收勳章

唔知係咪我個人蠢,呢度其實好多間疑似有用打手嘅我都去過, 其實好多都唔係大家講到咁差,最多都係sell下,但都唔會話冇效果。
唯獨B就真係衰到冇人有,錯晒Booking,hea做,用cheap料。簡直係完全浪費金錢!

別墅

開心吸收勳章

C_for_charlotte 發表於 20-5-8 12:58
我就不信佢個頭係響美國thermage入啦,佢有咩本事可以直接同美國廠用平價拎貨,要知道 每個地區的代理都係 ...
儀器呢啲我就唔知,但係產品好多時候都真係可以直接搵個代理拎。只要嗰量夠大就得。商業世界唔好以為啲廠商好正義,佢哋眼中都係錢。就算名牌都係㗎!你攞得起貨一樣可以直接去意大利prada批貨,不過佢哋就唔會所有貨都批咁解。有啲就係叫做水貨有啲就係叫批貨

333s    發表於 20-5-30 16:59

複式洋房

pingcoubai 發表於 20-5-8 14:00
儀器呢啲我就唔知,但係產品好多時候都真係可以直接搵個代理拎。只要嗰量夠大就得。商業世界唔好以為啲廠商 ...

佢買果一部機應該個量不算大,同埋我講緊的point係點解總代理要assign代理係因為佢哋想確保佢哋的貨品可以買到一定嘅價錢 ,即係難聽d可以賺到你一定嘅錢 ,而唔係亂咁批貨出去, 所以大家就會喺度競爭 就喺度鬥價 做到cheap晒,如果依你咁講即係佢一方面為確保市場定價, 但另一方面又會以平嘅價錢寧願賺少都想做多你一個客?會唔會有啲自相矛盾?
我純粹以事論事, 唔係想踩佢,如果佢同我講嗰啲係水貨喺響其他地方拎返嚟,我會信,但係如果佢話佢係響美國總代理廠攞貨返嚟就未免吹得太大,出貓唔好咁高分,講大話都要有個譜
如果你係普通嘅用家 ,我會建議你分析一下佢講嘅說話

別墅

開心吸收勳章

C_for_charlotte 發表於 20-5-8 14:31

佢買果一部機應該個量不算大,同埋我講緊的point係 ...
多謝提點。利申我自己有上過去做療程,亦都有問過thermage, 佢同我講就係唔跟香港代理攞貨,係入水貨但係亦都係正式thermage廠嘅頭。所以我理解為水貨囉!不過因為我係包包面所以適合做Ulthera多啲

禁止訪問

大宅

我去過A記,真心差,又貴又無效果。我上黎分享經驗仲要俾人鬧,只能說極多打手。我好後悔去左A記做。B記服務好D,但其實都不是太見效,只是比較平所以無咁肉赤。之後轉戰口碑好的小店,唔平,但其實都是無咩效果。究竟點先揾到間好?

複式洋房

我A記同B記的真實用家。A記做脫毛,B記做Laser,其實兩間都無hard sell,做完的效果都見到,唔似大家上面講到咁 (可能我好彩?)

大宅

魚蛋仔啊媽 發表於 20-5-10 09:17
我A記同B記的真實用家。A記做脫毛,B記做Laser,其實兩間都無hard sell,做完的效果都見到,唔似大家上面講 ...

兩間都不會相信

複式洋房

Susan9599 發表於 20-4-23 18:34
我爆佢其中一樣衰野
你見到係b記做好似對員工好好又去哂旅行,實情想去旅行要有入場券,世界上冇免費午餐, ...

其實 A 記到底系邊間

大宅

Carriedes 發表於 20-4-30 19:26
我點知, 戈陣聽d jm講既
話A記老闆姐係千金新抱麻, 一開始講婆媳關係講到好多到留意到佢

千金即係邊個(emoji)

洋房

耐冇反黎,呢到又變左洋房複式洋房嘅打手戰場,我就話明自己身份,而聲稱用家既你地點解又係新戶口,你地點解咁懶唔自己開文講,踩人都抬唔高到自己,我又認得你個名喇,重申b 記做療程唔會有問題嫁,原因唔想打出事,開最細一定冇事,可放一萬個心,至於b記自家產品送咪拎囉,買就唔好,你去彩xx 買一樣
最後打針唔好去,見到佢地成日開票賠錢,作為前b記員工都覺得好黑暗

睇到洋房話自己係用家就想笑

首頁
23456...8

尾頁

跳至