美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

stepfhenie 發表於 20-4-28 18:43
好問題 ... 我自己就覺得假得黎都有真架, 跟個好既姐姐就可以避免左能量低依D問題
我個姐姐都話有 ...

第一次聽人叫美容院D治疗師做姐姐

洋房

Susan9599 發表於 20-4-23 18:34
我唔係佢地前線consultant,我做marketing,
疫情時間我放過no pay, 最近仲食埋無情雞,所以應該話我係前員工 ...

你走得快好世界,哩間除左名臭,有幾刻薄員工真係係入面做ge人就知,由二月開始要人放無薪,佢無錢經營係真,每個月冚每個月嘅數,生意一差就叫人共度難關,環境好時侯出個bouns要做左一年,第二年分4期出,每期大部分每人幾百最多得幾個人有幾千,到數每人出得幾百蚊又要回覆大群先有,真係有人無回覆就唔出,哩d全部事實無得作無得吹水,可以話你知佢係驚死,能量係唔夠,已經好多客做完療程話無用,打斑既唔得,打唔甩,做miradry都出左事,打針到有人出過事,基本上佢個facebook 既留言9成都係員工留,live又要員工睇撐場面,現家做咁多網上收錢,佢過到幾耐都未知知數,買左既人自求多福,未買既自己考慮清楚,做前線得半個鐘食飯,忙時候試過有人返左全日工到夜晚先食到,為左幫佢接工做生意,最可悲係話當員工係寶,佢做show都做夠喇

洋房

okag 發表於 20-4-28 16:47
你不如俾心機搵工啦
新手ACCT 講野
你唔好五十步笑百步啦,一百九十幾分你又咪係新手,師妹搵食行遠d,你個acc用到耐過一年我話你叻豬,大家認住呢個acc

stepfhenie    發表於 20-4-30 19:10

洋房

Beautysss 發表於 20-4-28 20:18
你走得快好世界,哩間除左名臭,有幾刻薄員工真係係入面做ge人就知,由二月開始要人放無薪,佢無錢經營係 ...
無咪前線sales同事?大家入黎爆料

洋房

大家入黎睇好喇,由得d師妹不停護主,咁先可以睇到佢地真面目,我預左acc會玩完,俾人睇下相,順便幫版主捉鬼,另外多謝有jm pm我叫我加油,我覺得今次就算死acc都係死得最最爽既一次

stepfhenie    發表於 20-4-30 19:12

洋房

Susan9599 發表於 20-4-28 23:08
你唔好五十步笑百步啦,一百九十幾分你又咪係新手,師妹搵食行遠d,你個acc用到耐過一年我話你叻豬,大家認 ...
唔好理佢喇,佢想護主就由佢,如果係客就最可憐,比緊一間冇良心嘅企業賺,唔識對員工好,行顧客至上就唔使啲客等N世先做到療程,所謂嘅自家品牌精華,都係轉樽嘅,佢係貪平請新手醫生,又冇乜經驗,你見啲醫生都係一樣隔一排又唔同因為醫生都頂唔順離職

男爵府

Carriedes 發表於 20-4-25 16:58
原來有人知架咩 我有時真係睇唔唔眼咁多人信A記
佢D打手真係比B記專業得多多聲,一般jm睇唔出, ...

哇 咁之前教人美容知識果個係咪方丈本尊?

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

減齡達人勳章

想知佢賣D mask咁貴 係咪都係彩記貨?

複式洋房

多謝爆料! Bk需要你呢種真實既用戶分享

bakki_1023    發表於 20-5-7 20:14

男爵府

我都搵咗湯醫生埋線,完全無效果.....唔明點解佢重咁full appointment

大宅

ben-dan 發表於 20-4-28 19:35
第一次聽人叫美容院D治疗師做姐姐

叫姐姐有幾出奇? 同佢地唔熟可能會叫治"療"師, 但我同我c6講親我都係用姐姐
公司D清潔姐姐都係叫姐姐啦, 工人姐姐都係叫姐姐, 美容院D姐姐點解唔可以叫姐姐 ? 真奇怪

大宅

wing_tt 發表於 20-4-26 01:01
想知點樣教教下股票可以轉左去sell facial...
做打手真係有一手

我點知, 戈陣聽d jm講既
話A記老闆姐係千金新抱麻, 一開始講婆媳關係講到好多到留意到佢

跟住曬H名牌, 曬隻80萬既戒子, 又話自己投資有道所以搵好多錢, 跟住咪教人買期權
我戈陣靜係睇post, 但佢咁高調所以我好記得, 心入面有一刻都想跟佢學玩期權
跟住又教人扮靚, 去A記做treatment, 之後又比人發現佢post過張相, 個背景有床單, 同A記老闆娘係fb post左張相既床單係一樣
所以大家先話千金=A記老闆娘

仲有好多咖, 睇埋睇埋花生足咁多年

大宅

Susan9599 發表於 20-4-26 17:37
多謝大家關心,而家好難搵工,我反左屋企幫手喇,我唔覺得係唱衰佢,只係道出眼見事實,大家鐘意可以繼續 ...

樓主加油啊! 呢個時勢真係唔容易 希望你一切順利啦
過咗去就由佢, 依D咁既公司同老闆唔值得員工為佢搏殺
雖然商人都係有D手段, 但唔老實比佢搵到第一轉D客都唔會再返轉頭, 亦都唔會有人肯介紹其他人去
我深信呢D人永遠都唔會發到達的!

大宅

粉紅天空 發表於 20-4-29 12:08
哇 咁之前教人美容知識果個係咪方丈本尊?

唔知啊, 你講邊個先? 方丈係A定B老闆?
B其實我又睇唔出邊個打邊個, A就多年前係啊仙姐同千金咋麻, 千金咪老闆娘

民房

回覆樓主:

我見到你呢個post先開a/c,我想問,我買咁咗脫毛呢?都係效果嘛嘛?未開始做。

但我做 凹凸洞療程 打到好傷,做咗2次,知唔知點?

男爵府

Carriedes 發表於 20-4-30 19:35
唔知啊, 你講邊個先? 方丈係A定B老闆?
B其實我又睇唔出邊個打邊個, A就多年前係啊仙姐同千金咋 ...

因為我無追post,之前見仙姐成日教人美容野又係咁讚A,無啦啦有日又被封acc

洋房

卜日十 發表於 20-4-30 20:28
我見到你呢個post先開a/c,我想問,我買咁咗脫毛呢?都係效果嘛嘛?未開始做。

但我做 凹凸洞療程 打到好傷 ...

買左好難退,但係你梗係可以投訴下或者盡快用哂,佢就算俾你退款都一定退唔足

首頁
12345...8

尾頁

跳至