自由講場

跳至

首頁
12345...68

尾頁

琥珀宮

moonlight9198 發表於 20-4-25 11:00
是誰? 那個廣告? 講得嗎?

一講係人都知

珍珠宮

moonlight9198 發表於 20-4-25 10:59
呢類時節,有很多人都會聞到,但最主要不是聞到臭味或腐肉味就好。

我聞過死屍味不過係喺某一間空置嘅單位,
我係陪我有陰眼嘅姑姐去睇樓聞到嘅,我和 姑姐 都聞到,即刻走
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

琥珀宮

小詠 發表於 20-4-25 11:02
係唔係Fan ice ice

邊個

珍珠宮

blackberry 發表於 20-4-25 10:46
留毛支持小詠 我最近成日發夢,都離不開疫情

唔好太擔心我相信七月打後會開始好

其實上年有姊妹問我占卜香港嘅運程我都講2020年香港係一個大洗牌嘅
所有遇見,皆有因果

琥珀宮

Kuromi1127 發表於 20-4-25 11:02
邊個

影后

子爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

我想問下,我有個夢,諗左半個月都想唔通,唔知有無jm可以幫我呢?

我本身間中望到另一個世界既嘢。我嫲過左身十幾年,佢有嘢都會揾我既,但只會揾我,亦唔會揾其他人,早幾年結婚,我老豆話,我嫲個位,响我過大禮那天+結婚前一星期,晚晚個香爐都出煙,例如我老豆夜晚7點裝香,10點就出煙,但香爐不是好多香雞,亦試過尊登插另一邊,但一樣出煙,我結婚前一晚亦親眼見過出煙

入正題,我夢到我行過我細個住的地方,我細個同我嫲+老豆住的,我見到屋既門口好舊好多塵,突然有一個好似裝修佬既男人响屋入面走出黎,我就望入去,我見到呀嫲响屋內瞓左响張床度

公爵府

回覆樓主:

其實下面嘅世界,係咪同上面嘅世界一樣,都要返工返學?

有晚我發夢死咗,落到去都要俾D鬼差捉去返工,仲要話冇糧出。

日月水火    發表於 20-4-25 16:07
KAVEN    發表於 20-4-25 15:32

子爵府

BK Milk勳章

joeyjoeycc 發表於 20-4-25 11:06
我想問下,我有個夢,諗左半個月都想唔通,唔知有無jm可以幫我呢?

我本身間中望到另一個世界既嘢。我嫲過 ...

我就入去問呀嫲:呀嫲,你見唔見到我呀?我嫲答我:見到我,咩事呢?
跟住突然我媽响門口出現拉我走(我媽本身好驚鬼的),跟住就醒左,我嫲係火葬位,正常應該唔會裝修

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

小詠 發表於 20-4-25 11:05
唔好太擔心我相信七月打後會開始好

其實上年有姊妹問我占卜香港嘅運程我都講2020年香港係一個大洗牌嘅

只要求剷除人禍,一切會過去的

日月水火    發表於 20-4-25 16:08

珍珠宮

mandy952 發表於 20-4-25 11:05
邊個

我8返嚟嘅,識得一位師傅專係賣佛牌 ,佢話范冰冰都有幫襯拜狐仙同埋用佛牌因為呢用咗之後個個人都會覺得佢靚咁佢咪可以繼續做明星羅

但以我所知唔係乜嘢狐仙
所有遇見,皆有因果

琥珀宮

小詠 發表於 20-4-25 10:33
謝謝支持先我一個時間我就分享, 另外如果想有問題要問我都可以喺呢度問,我都會抽時間搭

因為除咗我自己 ...

阿仔歲半時試過指住空氣問,個哥哥係度做咩,但當時指住嘅方向係一個人都冇

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

珍珠宮

虎到金來勳章

小詠 發表於 20-4-25 11:02
最近都冇啦不過就有鑽研占卜

其實我就唔係咁有心機去鑽研鬼神, 但係呢就成日有機會接觸到呢樣嘢, 我間 ...

咁你媽知唔知,見唔見到你爸?

侯爵府

如果係欧美病死同下葬個度, 如真要投胎係吾係都大機會變成歐美既人?

係個邊變左靈体就見唔到或探到香港屋企人?

珍珠宮

blackberry 發表於 20-4-25 11:06
只要求剷除人禍,一切會過去的

2021開始好番好多呀唔好擔心

不過有啲姊妹話2024香港會打仗又有呀2024香港會好差未來十年都唔好

其實生命係一個循環世界都係, 大家多啲做善事得閒食下齋我覺得對未來世界運程都有幫助
所有遇見,皆有因果

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Support

琥珀宮

小詠 發表於 20-4-25 11:07
我8返嚟嘅,識得一位師傅專係賣佛牌 ,佢話范冰冰都有幫襯拜狐仙同埋用佛牌因為呢用咗之後個個人都會覺得佢 ...

有個男藝人都拜狐仙,但攪到出鏡都變狐狸樣都幾得人驚

珍珠宮

dyl 發表於 20-4-25 11:08
如果係欧美病死同下葬個度, 如真要投胎係吾係都大機會變成歐美既人?

係個邊變左靈体就見唔到或探到香港屋 ...

不一定呀, 我有一位好朋友喺而家喺香港人呀但係佢前世係鬼妹

佢又真係鍾意食 西洋嘢喎, 所以呢我相信其實唔一定係中國人下世投胎都係中國人,都係會大洗牌嘅
所有遇見,皆有因果

珍珠宮

回覆樓主:

有個疑惑從古至今時時刻刻都有人過身,如果他們不投胎,與人同住同在,大家出出入入會唔會大家相撞呢?

如果有特別眼的人,下下行路都要回避,又會唔會好麻煩呢?佢見到你又要避,你見到佢又要避。

首頁
12345...68

尾頁

跳至