網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

lyh80115 發表於 20-5-14 19:51
圖中49減15呢啲大額券唔夠人搶啦,400減15就輕鬆攞。

我就係搶圖中呢個,你上次買呢隻米好唔好吃

翡翠宮

hung1224 發表於 20-5-14 20:00
我就係搶圖中呢個,你上次買呢隻米好唔好吃

好得,買啦!呢間店仲有另外2款5kg平少少,應該都可以。

另外福利金可以換199減20自營全品類券,喺我的→京东会员→福利金内兌換,不過京享值要夠多先得。

男爵府

lyh80115 發表於 20-5-14 20:07

另外福利金可以換199減20自營全品類券,喺我的→ ...

Ok, 唔該晒

子爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

依家用左京東之後發覺佢有好多野玩, 比淘寶更複雓
佢都真係幾多乜券物券, 但我呢D新手真係完全唔識, 成日都係靠師兄你報料

翡翠宮

咬香口膠 發表於 20-5-15 09:44
佢都真係幾多乜券物券, 但我呢D新手真係完全唔識, 成日都 ...

真係好複雜;佢個京東金融app又係比支付寶複雜,超多嘢玩!

翡翠宮

咬香口膠 發表於 20-5-15 09:44
佢都真係幾多乜券物券, 但我呢D新手真係完全唔識, 成日都 ...

又報料 用銀聯卡付款,滿60美元即減8美元,約427減57人仔,每卡5次機會,玩到6月底。

要先登記,以下英文版登記非大陸卡,中文版登記大陸卡,不要搞錯。
https://m.unionpayintl.com/cardholderServ/serviceCenter/wap/merchant/ff808081708b43bd0170e6395f670180?type=1

建行銀聯雙幣登記埋呢個,經雲閃付付款再有10倍積分:
https://m.asia.ccb.com/hongkong_tc/promotions/credit_cards/onlinespending-promo/index.html

我剛剛減咗

男爵府

請問呢兩款有乜嘢分別?間店冇客服咨詢嘅

翡翠宮

hung1224 發表於 20-5-16 18:07
請問呢兩款有乜嘢分別?間店冇客服咨詢嘅

我都唔知分别 ,可能要一次過買晒,再分别煮先知……

男爵府

lyh80115 發表於 20-5-16 18:12
我都唔知分别 ,可能要一次過買晒,再分别煮先知……

子爵府

lyh80115 發表於 20-5-16 17:16

又報料 用銀聯卡付款,滿60美元即減8美元,約427 ...
幾正喎, 我想買無線耳機, 後尾見到佢有限時優惠已經拿拿臨買左, 呢個銀聯優惠都幾著數
最近銀聯頻頻出招玩雲閃, 好似唔申請返幾張旁身好蝕

翡翠宮

咬香口膠 發表於 20-5-18 10:00
幾正喎, 我想買無線耳機, 後尾見到佢有限時優惠已經拿拿臨買左, 呢個銀聯優惠都幾著數
最近銀聯頻頻 ...

係呀,將近6月2日,每年都有銀聯62節(折),6月2日前得閒去雲閃付app,左上轉深圳地區睇埋内地網購有乜優惠,好多網站、apps有參與,順便認識下唔同購物網。我以前喺中糧我買網、家樂福、本來生活、網易嚴選、1號店、1药网、當當網都玩過62折,仲有好多玩唔晒。

子爵府

回覆樓主:

如果自提點拎係咪入自提點地址??

翡翠宮

bbasco 發表於 20-5-24 12:03
如果自提點拎係咪入自提點地址??

地址我隨便寫「自取点」,最緊要喺配送選項揀自取點。

子爵府

lyh80115 發表於 20-5-24 12:27
地址我隨便寫「自取点」,最緊要喺配送選項揀自取點。

哦, 唔該晒, 好在有師兄你教路, 先識拎卷免運

子爵府

lyh80115 發表於 20-5-16 17:16

又報料 用銀聯卡付款,滿60美元即減8美元,約427 ...
師兄我今日又想落單買野啦, 登記左你推介既銀聯promotion, 係咪揀用雲閃比?
佢會自動幫我減的嗎? 美元又係會自動換算?

翡翠宮

咬香口膠 發表於 20-6-1 11:54
師兄我今日又想落單買野啦, 登記左你推介既銀聯promotion, 係咪揀用雲閃比?
佢會自動幫我減的嗎? 美元又係 ...

登記咗,超過60美元會自動減,用雲閃付可以呀。現時要買夠429.4人仔,預多少少安全。

子爵府

lyh80115 發表於 20-6-1 16:14
登記咗,超過60美元會自動減,用雲閃付可以呀。現時要買夠429.4人仔,預多少少安全。
...
謝回覆~ 我買左600幾蚊, 實夠過, thanks again

翡翠宮

咬香口膠 發表於 20-6-1 16:16
謝回覆~ 我買左600幾蚊, 實夠過, thanks again

多唔多券用呀?之前有無攞齊11日禮包今日用?另外今日港澳會場有新券,玩遊戲可以攞¥5無門檻京券,可以同禮包嗰¥35京券叠加用,共減¥40。我就用咗券幫同事買電水壺,¥28包郵。

子爵府

lyh80115 發表於 20-6-1 17:37
多唔多券用呀?之前有無攞齊11日禮包今日用?另外今日港澳會場有新券,玩遊戲可以攞¥5無門檻京券,可以同 ...
嘩真係好犀利呀你
我攞左D禮包咖, 不過佢有好多都話唔可以同時用, 因為我件貨有咩八折就唔同得唔知京券定東券一齊用, 咁八折左都慳左百幾蚊既, 加上你個銀聯promotion又慳多50幾蚊, 雖然我D禮包好似冇用過咁, 不過都好開心咖啦

翡翠宮

咬香口膠 發表於 20-6-2 10:19
嘩真係好犀利呀你
我攞左D禮包咖, 不過佢有好多都話唔可以同時用, 因為我件貨有咩八折就唔同得唔知京券定東 ...

咁嘥?落多單買40幾蚊嘢用¥40京券,再用運費券包郵,就攞到40幾蚊嘅貨。

首頁

尾頁

跳至