自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

睇開天氣好的話,我會去找你,但突然停左要升級先可以睇,請問可以係邉到可以睇到?

琥珀宮

katherine612 發表於 20-4-25 11:49
睇開天氣好的話,我會去找你,但突然停左要升級先可以睇,請問可以係邉到可以睇到?
...

viu嘅廣告太長,成分鐘有多,最後都係頂唔順,del左

水晶宮

回覆 katherine612 的帖子

我又係, 睇開另一套, 睇到最後一集又係要升級, 我估大家追 夫妻的世界, 之後一定又要大家升級

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

吓, 乜會咁呀?

水晶宮

回覆 mandy952 的帖子

PC 睇, 冇呢個問題. 平版就有, 我估電話都有

公爵府

chocolatebean 發表於 20-4-25 11:52

試吓先

公爵府

chocolatebean 發表於 20-4-25 11:52

唔得喎!
都要升級!

水晶宮

我意思係PC 冇廣告, 升級梗要啦! 我見而家有28日免費試, 或者你用其他網站睇

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

katherine612 發表於 20-4-25 11:49
...

其他網喇!
不過呢套唔睇無損失
放下自在

水晶宮

我都delete 左個app,宜家線上看

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁好大機會, 夫妻的世界到時都會咁!

公爵府

cattz288 發表於 20-4-25 12:50
其他網喇!
不過呢套唔睇無損失

請推介下有咩網站可以睇

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

katherine612 發表於 20-4-25 13:11
請推介下有咩網站可以睇

https://m.hanjuwang.com/hanju/2020/2219.html#
放下自在

公爵府

cattz288 發表於 20-4-25 13:14
https://m.hanjuwang.com/hanju/2020/2219.html#

Thank

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thx for sharing

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

http://kortw.com/

複式洋房

用電腦上網去韓劇網, 或好多網都有得睇

大宅

...

唔鍾意用viu,廣告太長
網頁可試下 Qdrama, app 我用千尋睇

首頁

尾頁

跳至