時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章

鄭若樺你訓醒未

https://youtu.be/GVPCWIRZN18

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

男爵府

根本就係堆啲警察同藍色人士去死
香港無得救啦,黃色人士做咩都唔係犯法

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

香港法治真係

黃人當道!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

伯爵府

伯爵府

黃色假髮人

伯爵府

2024年龍年勳章

timtong 發表於 20-4-29 00:45
根本就係堆啲警察同藍色人士去死
香港無得救啦,黃色人士做咩都唔係犯法
...

香港幾時先會正常

大宅

政府要先解決黃法官、黃傳媒、黃教師才可以穩定社會。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

MrAugust 發表於 20-4-29 08:52
政府要先解決黃法官、黃傳媒、黃教師才可以穩定社會。
政府有無決心咁做?力度有幾大先至做到?其實佢地已經靜俏俏滲透入社會吾同層面,佢地好似好有組織同計劃咁去佔據吾同領域,遂步將未歸邊嘅人洗腦,招攬佢地認為有潛質嘅暴力份子。可能我過慮,但係我真係好擔心佢地搞到香港變左恐怖分子基地。

大宅

我明白黃屍體遍地,入侵每一個社會階層,但係最先必定要糾正黃官偏黃嘅思想,令到暴徒罪有應得,從而不再助長佢哋嘅暴力。然後係壓制黃媒禁宣傳港獨、暴警、政府管治不力嘅謊言、吹捧黃屍幾咁偉大為香港人犧牲,因為香港實在有好多冇腦嘅人,佢哋會比呢種言論洗腦和認同佢哋嘅思想。次一步要攪掂黃師,影響下一代。香港政府唔做就要中央政府向其施加壓力,否則沒完沒了。我贊成治亂世用重典,不用怕外國勢力説三道四,什麼一國兩制已經死亡,反正英美台的目的是摧毁中國,在他們眼中中國做什麼或不做什麼也是罪,根本不應理會他們。

伯爵府

2024年龍年勳章

MrAugust 發表於 20-4-29 14:41
我明白黃屍體遍地,入侵每一個社會階層,但係最先必定要糾正黃官偏黃嘅思想,令到暴徒罪有應得,從而不再助 ...

大宅

大家有冇遇過飲醉酒發癲嘅人?對付佢哋首要就係停止佢哋發癲,所以用一點的暴力去停止佢傷害自己或者他人係最先用嘅方法,等佢醒咗你先冷靜慢慢同佢講道理及分析。對付黑暴徒你同佢講道理忍讓根本就係嘥氣,首要係用更強嘅暴力對付佢哋,停止佢作出呢啲發癲嘅行為,然之後慢慢再教返。送佢哋入獄令其冷靜及反省係最有效的方法。黃狗官縱容輕易放過佢哋,根本害咗社會亦開咗個犯,令佢哋不知悔改。

伯爵府

2024年龍年勳章

MrAugust 發表於 20-4-29 17:49
大家有冇遇過飲醉酒發癲嘅人?對付佢哋首要就係停止佢哋發癲,所以用一點的暴力去停止佢傷害自己或者他人係 ...

無錯

大宅

回覆樓主:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScY7tzeYy9pYRa4Z2hHHxcI0NQTgxE2wH1vR7NqmlwJSVSckg/formResponse

伯爵府

2024年龍年勳章

Chiusiuwa 發表於 20-4-29 20:27
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScY7tzeYy9pYRa4Z2hHHxcI0NQTgxE2wH1vR7NqmlwJSVSckg/formRespo ...

done! thank you!

伯爵府

mongng 發表於 20-4-28 23:23
鄭若樺你訓醒未

https://youtu.be/GVPCWIRZN18

怪不得,郭官被換走

首頁

尾頁

跳至