自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

可能係黎太報串, 呢件醜聞最太得益就係佢。
佢有本事默默支持老公由無人識的人變成略有知名度, 亦可以令佢由高處跌返落平地。
不可小看女人

珍珠宮

mickeyeva 發表於 20-4-29 18:24
支持ex~黎太,唔好幫個賤佬反身!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20200429/mobile/ ...

哈!
之前仲喺度密密搬嘢走,依又喺度死死地氣搬返嚟!
想反身?

男爵府

回覆樓主:

呢啲男人唔要都罷啦 自己老婆大肚去覆診(emoji)(emoji) 佢就 塭女人

wcpcelia    發表於 20-5-1 17:50

子爵府

annlee 發表於 20-4-30 12:02
我都覺得呢對狗男女無恥,不過唔使再出嚟道歉獻世,你哋想點自己知,兩個二打六又唔係咩大明星,唔好以為我 ...

不能同意更多, 全部人都唔識,連名都未聽過, 慳啲啦二打六,冇人想睇狗男女,自毀前程

子爵府

pat2331 發表於 20-4-30 13:38
呢度真係好過份,咁嘅時勢仲要大肚婆去迫地鐵

咪係, 老實講,香港地個個忙,產檢又唔一定陪倒去, 但係呢個時勢,有車去車震,都唔車老婆一程去產檢,真係賤中之賤

子爵府

傳統女性而且又大著個肚也會為小朋友試選擇原諒这條路。
但以後面對的路更難行。
祝福佢一家

別墅

ppsfung 發表於 20-4-30 14:15
可能係黎太報串, 呢件醜聞最太得益就係佢。
佢有本事默默支持老公由無人識的人變成略有知名度, 亦可以令佢 ...

哇 真係神邏輯 理解唔到 ==

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

希望黎太生個個肥肥白白BB , 黎生真係生生性性,不過好難反生!

黎振燁拖大肚妻蒲頭 自爆霧水緣幾個禮拜玩完

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20200501/mobile/bkn-20200501000106512-0501_00862_001.html#&gid=1&pid=1

黎太:念在有小朋友

「受害人」黎太面對記者顯得頗為緊張,問到是否原諒老公,她點頭說:「發生呢啲事,正常人都會嬲,但依家念在我哋有小朋友,同埋咁多年感情⋯希望佢公司都睇到佢咁多年付出,畀多次機會佢。」問到朱智賢於記者會上未有向她道歉,被網民插爆,黎太表示:「道唔道歉都唔緊要,我都擔心佢情況,希望佢快啲冇事啦!」

首頁

尾頁

跳至