自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

頭先有個sales打黎話我地條電話線合約到期,有禮品回贈...
有廚具套裝,Innotect冷風機 ,Motorola W270電話,Rasonic電飯煲

有無人近來續左約,可以俾d意見呢??揀邊樣贈品會抵d?
Thanks thanks

伯爵府

一定唔好揀冷風機, 風扇都涼過佢

水晶宮

我份份都唔揀,只係要平.......

所以99元一個月包來電顯示, call waiting and 三人會議,簽18個月

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 wkchoy 於 09-5-27 19:12 發表
一定唔好揀冷風機, 風扇都涼過佢

其實頭兩樣我都唔需要,係個電話同個飯煲好似有d用

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

千奇唔好要冷風機,超廢柴!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 wcandtt 於 09-5-27 11:15 發表
我份份都唔揀,只係要平.......

所以99元一個月包來電顯示, call waiting and 三人會議,簽18個月

我揀左乜都冇,連call waiting都唔要..平均71.5元一個月..

水晶宮

哇!!! 好平喎

伯爵府

原帖由 wcandtt 於 09-5-27 19:24 發表
哇!!! 好平喎

賢重

講番正題
其實佢所謂送禮品咪即係自己買
我情願乜都唔要, 最緊要平

水晶宮

原帖由 wkchoy 於 09-5-27 19:30 發表

賢重

講番正題
其實佢所謂送禮品咪即係自己買
我情願乜都唔要, 最緊要平

以為你講乜,睇左2次先明

大宅

好媽媽勳章

剛續了$34簽18個月已包$180wellcome禮券

珍珠宮

畀面勳章

我合約在4月滿
佢地1月已call我續約, 我無so佢, 一直都忘記寄cut form
而家寄左張新單來, 110/月

真係cut左佢用 c 嘜通 新plan仲有著數

大宅

我4月果陣佢地offer比我$55一個月, 簽12月約! 我唔制, 叫佢寄 cut form比我, 我填好寄返比佢地, 一個星期左右就有人打比我, offer 到最後:-

$110-$22一個月, 再簽18個月約, 但9個月係免費既, 即$44一個月, 再加$180惠康coupon, 即平均$34一個月!!

我朋友之後用同樣方法, 上星期又OK咗~~!
:-P  :-P  :-P

伯爵府

[quote]原帖由 samantha821 於 09-5-27 19:40 發表
我4月果陣佢地offer比我$55一個月, 簽12月約! 我唔制, 叫佢寄 cut form比我, 我填好寄返比佢地, 一個星期左右就有人打比我, offer 到最後:-

$110-$22一個月, 再簽18個月約, 但9個月係免費既, 即$44一個月, 再加$180 ... [/quote

好平喎~~~

水晶宮

原帖由 samantha821 於 09-5-27 19:40 發表

$110-$22一個月, 再簽18個月約, 但9個月係免費既, 即$44一個月, 再加$180 ...

咪我話考慮好call back佢啊,而家點做好??
now is $110/month

水晶宮

原帖由 dincat 於 09-5-27 19:40 發表
我合約在4月滿
佢地1月已call我續約, 我無so佢, 一直都忘記寄cut form
而家寄左張新單來, 110/月

真係cut左佢用 c 嘜通 新plan仲有著數
c 嘜通好唔好用??

大宅

我上個星期簽左1年plan, 平均 $66/月....超平,包來電 & call waiting...但原來你地 $34已經簽到....

大宅

原帖由 haileymama 於 09-5-27 19:45 發表

咪我話考慮好call back佢啊,而家點做好??
now is $110/month

咪同佢講話太貴, 唔續, 叫佢寄cut form!
我之前都係聽BK d 人講過, 所以先識!! 佢地好多人都OK咗!!
$110 同 $34既分別喎~~! 我就唔要禮品要錢!!
:-P  :-P  :-P

水晶宮

哇,好彩未簽,點取 cut form????

水晶宮

原帖由 samantha821 於 09-5-27 19:58 發表

咪同佢講話太貴, 唔續, 叫佢寄cut form!
我之前都係聽BK d 人講過, 所以先識!! 佢地好多人都OK咗!!
$110 同 $34既分別喎~~! 我就唔要禮品要錢!!

主動call back佢定係等佢再打黎?

水晶宮

我剛打左比 sales 取 cut form Cut, Cut, Cut

首頁

尾頁

跳至