母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

已經多湯水、有埋身,同日泵7、8次,每次有100-130(emoji)(emoji)。但(emoji)(emoji)偏大食,每次都要補奶粉,請問邊隻牌子既supplement有用?

大宅

試下食葫蘆巴 FENUGREEK

別墅

我有飲媽媽奶, 可以補充媽媽同BB既營養同埋飲完個胸會快D谷奶

別墅

減齡達人勳章

IDS 發表於 20-5-1 10:15
已經多湯水、有埋身,同日泵7、8次,每次有100-130(emoji)(emoji)。但(emoji)(emoji)偏大食,每次都要補奶 ...

唔好比咁大壓力自己,聽人講壓力大都會少奶架。飲多啲炒米茶同食多啲飯,我開頭努力左都唔夠,所以補奶粉,味道似人奶,唔怕bb食左奶粉之後唔食人奶⋯ 宜家奶量夠,已經可以全人奶都夠bb食。你都可以架,唔好灰心。

複式洋房

除左密密埋身追奶,飲黑豆茶對我有助上奶,飲左成日谷奶,遲泵就變石頭胸,唔可以偷懶

禁止訪問

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

放鬆心情,飲夠水,仲要係暖水,泵奶前飲水,泵奶時放定杯暖水隨時口渴就飲。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊