網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

sheenaho 發表於 20-5-2 00:11
謝謝你的資料。運費半價時再睇下。我睇中一張人仔4百幾,但運費要2百幾。
...

另有399減30及799減50香港專屬券:
https://u.jd.com/qYcEuU

男爵府

lyh80115 發表於 20-5-6 14:44
另有399減30及799減50香港專屬券:
https://u.jd.com/qYcEuU

thx
我住種花家

伯爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

怎樣才知道邊件直送香港包郵?下下按入去結算才知道很麻煩,好似未見過有香港免郵。

翡翠宮

lsftsang 發表於 20-5-22 08:25
怎樣才知道邊件直送香港包郵?下下按入去結算才知道很麻煩,好似未見過有香港免郵。
...

京東?標題旁寫住「自营」,送至香港地址顯示現貨,可加購物車,就可以直送香港,滿¥99包5kg,另有運費券攞,再包多啲。6月1日起自取199包10kg。

複式洋房

講真兩句,係天貓國際買左幾次,無一次體驗係好,首先價格上,已經比其他淘寶天貓店貴,價錢高到完全可以COVER番個運費,第二,發貨極慢,我試過買一個貓用磨爪板,等左一個月,我時不時催就拖拖拖,最後回覆無貨叫我退錢,但距自己一直賣緊,嬲到我決定等,睇下距拖得幾耐,一個月後終於發貨,但無幾耐就:發生異常情況退回倉,一定要我退款。根本好多上架的貨都係假的,完全等人拍左,之後先去採購,仲要係官方,投訴都無咩用甘。再上次雙十一買沙發,好急用,比左成十日距地去發貨,最後回覆我:無貨。我:你地仲賣緊喔,點知下一秒距地落架,好彩我買前係甘 CAP 曬圖, 有曬證據可申請理賠,吃過一次虧真係吾會接受第二次。官方經營到甘差,真係厲害,如果不是超大型,請比對左價格加運費先好決定去買, 大型傢私用點對點就好!真的,天貓國際激到你地爆血管係吾賠架,退貨都係無甘易!!睇過沙發抽屜壞左都吾退架!

大宅

我雙十一係天猫買過電腦椅好好呀,又唔貴,又勁快送上門,而家想買多張都冇,運費仲貴過張椅。

翡翠宮

7樓 發表於 20-5-27 21:09
我雙十一係天猫買過電腦椅好好呀,又唔貴,又勁快送上門,而家想買多張都冇,運費仲貴過張椅。
...

玩下京東囉,近期開始618活動,派好多運費券,我昨晚就用咗¥46運費券買10kg貨全包郵。

現在我手上仲有¥104運費券,買圖中張電腦椅,只須補番60幾人仔運費,如果買細張啲就可以全免無乜問題。

翡翠宮

7樓 發表於 20-5-27 21:09
...

仲有,用銀聯付款,買夠60美元減8美元,約428減57人仔,昨天張單就係包郵再減¥57

首頁

尾頁

跳至