論盡家傭

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

請問有冇平、靚、正隔離酒店比我新姐姐隔離?我想佢隔離21-28日好似隱陣d...

侯爵府

CROYLEUNG 發表於 20-5-1 23:24
請問有冇平、靚、正隔離酒店比我新姐姐隔離?我想佢隔離21-28日好似隱陣d...
...

邊區?我見荃灣如心都唔算貴

大宅

ming1020 發表於 20-5-2 08:18
邊區?我見荃灣如心都唔算貴

我住旺角,有冇介紹?

侯爵府

CROYLEUNG 發表於 20-5-2 16:53
我住旺角,有冇介紹?

旺角我唔知呀,不過係agoda見300蚊樓下都多選擇,你可以望下

別墅

CROYLEUNG 發表於 20-5-2 16:53
我住旺角,有冇介紹?

我姐姐係旺角廣州賓館隔離緊,200一日,你有興趣可以介紹比你、都算好企理

大宅

回覆 kayi521 的帖子

請問如果安排到港隔離, 需要通知酒店嗎? 包括執房及垃圾, 另外想問下膳食, 飲水如何安排

別墅

tongtongwhite 發表於 20-5-4 13:47
回覆 kayi521 的帖子

請問如果安排到港隔離, 需要通知酒店嗎? 包括執房及垃圾, 另外想問下膳食, 飲水如何 ...

垃圾放門口,職員會去門口收垃圾,飲水裡面有獨立洗手間,有的煲水,食物我有買一些印尼撈麵,麵包,零食,隔日叫外賣送上去

民房

...

我工人話馬尼拉封城來不了,你係菲定印?

大宅

甩牙仔媽 發表於 20-5-10 21:58
我工人話馬尼拉封城來不了,你係菲定印?

複式洋房

回覆 CROYLEUNG 的帖子

我上次問左我AGENT 資料, 經佢地介紹油麻地旺角$4500 全包, 有杯麵, 晚餐又有得點餐, 反正食物由酒店提供, 我覺得方便, 唔使麻煩日日要去送飯。

子爵府

MayYYChan 發表於 20-5-13 15:29

我上次問左我AGENT 資料, 經佢地介紹油麻地旺角$4500 全包, 有杯麵, 晚餐又有得點 ...

請問油麻地,旺角邊間$4500全包,如果唔方便post 名,可以pm 我,many thx !

大宅

我上次問左我AGENT 資料, 經佢地介紹油麻地旺角$4500 全包, 有杯麵, 晚餐又有得點 ...

我想知邊間,麻煩pm

別墅

我都想知,麻煩pm, thanks

複式洋房

Pm pls, thanks

大宅

...

你新姐姐是菲嗎?幾時可以來到香港?

子爵府

...

你新姐姐係唔係已經到左香港,我想知成個隔離流程係點?
姐姐落機,即係去檢測,戴手環,& then ? thx !

別墅

我也正苦腦呢個問題,麻煩pm酒店資料,謝謝!

大宅

想要酒店資料,麻煩pm。唔該哂!

別墅

QQ70 發表於 20-5-15 20:34
你新姐姐係唔係已經到左香港,我想知成個隔離流程係點?
姐姐落機,即係去檢測,戴手環,& then ? thx !
...

可以嚟到?agent話去馬尼拉嘅交通停哂,去唔到機場,連我而家個舊姐姐都走唔到,extent左visa

子爵府

ret818 發表於 20-5-17 23:15
可以嚟到?agent話去馬尼拉嘅交通停哂,去唔到機場,連我而家個舊姐姐都走唔到,extent左visa
...

我問定啫! 我請印,舊姐有新工,唔肯 extend ! 印尼嗰邊日日都爆得好勁 我都唔知新姐姐幾時黎到

首頁
12345...6

尾頁

跳至