潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

trin527 發表於 20-5-2 12:48
我都喜歡細袋,但mini k ii真細到不得了,仲要17萬,唔太值,這個價reseller, 可以買sellier k25 仲有半個 ...

Totally agree with 呢位JM嘅advice、17萬買個咁細嘅袋... Mini K 係好可愛但完全唔實用,裝完電話就裝唔落其他嘢... 買K25好過啦

如果你7萬蚊可以出到Mini Lindy,我覺得都OK嘅,喺shop買5萬2左右,起碼價錢冇Mini K相差咁遠...

伯爵府

trin527 發表於 20-5-2 12:48
我都喜歡細袋,但mini k ii真細到不得了,仲要17萬,唔太值,這個價reseller, 可以買sellier k25 仲有半個 ...

同意mini k 實在太細,當wallet on chain用就差唔多

不過我覺得collection裏面都應該要有一個,所以我依家希望可以喺外國試吓唔使配咁多甚至0 spending 出

公爵府

gzilla 發表於 20-5-2 14:43
同意mini k 實在太細,當wallet on chain用就差唔多

不過我覺得collection裏面都應該要有一個,所以我依 ...

我都walk in買過一個,本身都覺得要收藏,但咩上身少肥的我,直情唔掂,而且真冇乜野放到,我睇過D人放一支lipstick, 幾張card同$同 tissue, 而且用袋唔想太太就住放野麻

同埋本身又冇老公載出載入去二人餐D拍拖節目,考慮咗一日都唔要算,因山羊皮都7萬幾可以買k25同Mini c

伯爵府

17萬⋯
個reseller可唔可靠架

伯爵府

unaxxx 發表於 20-5-2 06:49
最近想買個手袋 一路都係睇岩mini kelly ii 奶白色金扣估計配唔到貨 買出面全新現貨

大概17萬左右 已經99% ...

17萬太誇張了
加多少少已經有個特別皮?
或者你好鍾意呢個size
會唔會考慮Kelly Pochette加鏈用?
應該容易買好多

男爵府

Phiona88 發表於 20-5-2 13:28
Totally agree with 呢位JM嘅advice、17萬買個咁細嘅袋... Mini K 係好可愛但完全唔實
用,裝完電話就裝 ...

我只係搭單問吓,kelly pochette容易出到嗎?
我想喺香港出呢一個,mini c易啲定kp 易啲? 

大宅

For your reference, 我夠 spending 之後一個月內出咗
第一個香港 shop 出嘅袋

白色係真係好難嘅, 但肯配11萬我覺得係有機會嘅
趁今季有 Nata, 我覺得要試就趁依家

有 JM 提醒 Nata 個 resin 係深色, 如果一定一定一定要 craie 就 reseller route 喇~ HTH ~

Please update us~

男爵府

liumeowjen 發表於 20-5-2 17:03
...

Kelly pochette我sa話無 唔容易

伯爵府

trin527 發表於 20-5-2 14:57
我都walk in買過一個,本身都覺得要收藏,但咩上身少肥的我,直情唔掂,而且真冇乜野放到,我睇過D人放一 ...

Haha 我都想好似你咁擁有過然後知道唔啱自己以後都唔駛再考慮呢個袋,賣返出去應該唔使蝕仲應該有少少premium,最好結局

大宅

...

Kelly pochette好難,Mini C易好多!

wcpcelia    發表於 20-5-3 18:55

別墅

...

Mini C 容易好多,KP唔係成日有

大宅

反而我一頭開問SA mini K II, 佢反問我會唔會試 KP 喎

我諗真係好睇嗰排有咩貨返??!?!

男爵府

Mini K 係靚、但170,000真係唔值
要清醒啲啊

大宅

unaxxx 發表於 20-5-2 06:49
最近想買個手袋 一路都係睇岩mini kelly ii 奶白色金扣估計配唔到貨 買出面全新現貨

大概17萬左右 已經99% ...

傻的嗎?craie mini k 2 要 17 萬?

男爵府

回覆 clockoclock 的帖子

Craie 而家係最貴普皮色, B25/K25 都要16。你唔買,內地大把人爭。Mini K II in craie 量實在係好少。

男爵府

Greatgrey 發表於 20-5-3 05:13

Craie 而家係最貴普皮色, B25/K25 都要16。你唔買,內地大把人爭。Mini K II in ...

咁由得佢哋爭
170,000簡直好似俾人當係傻仔
如果你覺得真係千金難買心頭好、就買。但我覺得做人有時要清醒啲好

男爵府

回覆 swift_call 的帖子

最主要係奶昔白貨少,所以價高,相反黑色、金棕就多好多。

大宅

Greatgrey 發表於 20-5-3 05:13

Craie 而家係最貴普皮色, B25/K25 都要16。你唔買,內地大把人爭。Mini K II in ...

craie竟然咁貴?! 係咪即係幾年前出果個craie?

洋房

回覆樓主:

嘩! 我sa幫我出咗個birkin craie 金扣。 睇來佢算對我唔錯

男爵府

mima00 發表於 20-5-3 13:50
嘩! 我sa幫我出咗個birkin craie 金扣。 睇來佢算對我唔錯

B30 or b25?

首頁

尾頁

跳至