自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

lagortsa 發表於 20-5-4 16:43

我会掉一隻出去先,隔2日掉埋另果隻。。。。好這變態 :zomb ...

即係會介意?

大宅

docomo 發表於 20-5-4 16:44
即係會介意?

以前後生時会。
依家唔会啦。

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

BGCOME08 發表於 20-5-4 16:44
唔介意,點解介意?我次次掉嘢都好想有人執。

有時覺得人哋著住自己d嘢,感覺好怪。

禁止訪問

伯爵府

lagortsa 發表於 20-5-4 16:34
好名既牌子而妳有超鍾意,又揾唔到有新架呢 ?

以前就好名牌,而家唔好Lu。

伯爵府

回覆 docomo 的帖子

我又唔會喎我俾咗啲唔要既衫褲鞋工人/朋友,見番佢地着,我會好開心
覺得自己眼光都唔差

珍珠宮

梗係唔會啦
我自己有腳汗,第一時間會諗到上一手
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

男爵府

lagortsa 發表於 20-5-4 15:59
你地會唔會買二手鞋著,特別波鞋??

諗緊咩人先會買,因為二手店都唔少人放舊鞋出黎賣。。。

我連屋但著既拖鞋都吾可以兩份著 我接受吾到二手鞋!

伯爵府

回覆 lagortsa 的帖子

其實你係呢個個個揾十萬九千去既論壇度問,個個都揾咁多,又邊會需要買二手野講真,做人既野你鐘意點就點,唔需要理他人目光,除咗犯法啦

侯爵府

SEPS 發表於 20-5-4 16:03
買就唔會,但我會著亞女嘅舊波鞋,因為佢成日買新款。

我都係

珊瑚宮

我唔會着二手鞋 但係我會賣出去 亦都試過賣出過幾對 因為真係有人要 同埋可能我賣得出去嗰啲唔太舊 但賣得好平

珊瑚宮

docomo 發表於 20-5-4 16:41
借個位問吓,咁各位介唔介意自己丟的舊鞋,被人執左去?

點解要介意呢?你自己都唔要啦!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

no way
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

chuiyeebird 發表於 20-5-4 17:01

點解要介意呢?你自己都唔要啦!

可能有少少迷信啦

男爵府

減齡達人勳章

回覆樓主:

自己唔會,但小朋友間中都會。朋友俾既都係有牌子,新淨,有d仲全新添。
自己都賣過2手鞋(酒店內event著過1次無出街), 小朋友鞋都會送俾街坊!
小朋友鞋一係著到太殘要掉,一係無點著過就唔岩著,掉左太浪費!

男爵府

熱血勳章

NO WAY 絕對唔會!男人最忌著舊鞋.....(正經)點知上手有冇生野

水晶宮

唔會

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

一定唔會

大宅

citybus 發表於 20-5-4 17:15

NO WAY 絕對唔會!男人最忌著舊鞋.....(正經)點知上手有冇生野 ...

我c6D舊鞋成日賣得出,仲要著到超梅菜。本來我想靜雞雞同佢wing左出後樓梯。点知有人出900同佢買左。原價好似 4 - 5 千。條友仲讚c6点解可以著得咁新鄭。我真係想嘔。。。仲要係涼鞋,即上一手 99%冇著襪。。。

公爵府

其實衫衭鞋袋一定唔會買二手

首頁

尾頁

跳至