自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Sebastian@ 發表於 20-5-5 00:06
速度係21mbps 定係42mbps?兩者價錢相差好遠

佢淨係講4.5G咋

大宅

ChloeMa 發表於 20-5-4 19:15
我今日做 $166 (已包隧道費), 12G/月,簽24個月,第一年加多4G/月。

大陸數據2G/月

我7月到期,無聽佢幾個月電話,打黎d offer都係無你咁抵,sell我$213/7g,我問佢點解人地有$166/12g個offer,佢話特選客戶先有,我話咁我再諗下先

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

kklyly 發表於 20-5-5 11:30
我7月到期,無聽佢幾個月電話,打黎d offer都係無你咁抵,sell我$213/7g,我問佢點解人地有$166/12g個offe ...

佢急你唔急,等下先。 不過咁耐無聽過 有 7G plan。

大宅

我想問下有無人知CSL 1010同3,邊間收得好d?

我以前用1010,喺地鐵連報紙都load唔到,莫講話睇劇。

之後轉咗用3,喺地鐵睇到劇,又輪到上到d樓上餐廳收唔到。

男爵府

回覆樓主:

我剛續約,3個電話號碼family plan $54x 用量王=無限 2年約
好似送每月3GB國內數據,另外東南亞數據漫遊5日/7日?<唔確實記得幾日

別墅

香港寛頻 7G, 好似開我106再加隨道费,用Smartone 网络,但只是21Mb 速度,扺吗

男爵府

kklyly 發表於 20-5-5 11:30
我7月到期,無聽佢幾個月電話,打黎d offer都係無你咁抵,sell我$213/7g,我問佢點解人地有$166/12g個offe ...

我係166 頭一年22g, 第2年12g 再加大6 2g

wcpcelia    發表於 20-5-29 11:39

男爵府

陪月勳章

rabbit3 發表於 20-5-28 15:49
我剛續約,3個電話號碼family plan $54x 用量王=無限 2年約
好似送每月3GB國內數據,另外東南亞數據漫遊 ...

我今日問轉台,family plan 5G 3個電話號碼, $477 27GB, 2GB內地數據但得主咭可用唔以share. 30個月
宜家問緊多1個號碼要几錢。

複式洋房

Jinleehk123 發表於 20-5-5 00:17
要平唔用呢間,網速呢間好,我估係貴所以冇麥人用所以快
我見有d平既, 又真係慢好多, 咁我寧願要間快既
屋企人最近轉用csl, 個價其實都唔貴

禁止訪問

子爵府

我啱啱續左CSL $298 5g 112gb

大宅

pak_mama 發表於 20-5-28 20:06
我今日問轉台,family plan 5G 3個電話號碼, $477 27GB, 2GB內地數據但得主咭可用唔以share. 30個月
宜 ...

CSL?

侯爵府

我用緊CSL, 夜晚係屋企LOAD 唔好, 係咩原因?

伯爵府

畀面勳章

ChloeMa 發表於 20-5-4 19:15
我今日做 $166 (已包隧道費), 12G/月,簽24個月,第一年加多4G/月。

大陸數據2G/月
請問12G+4G之後係唔係有用量王無限上網?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

moniqueee 發表於 20-6-3 10:27
請問12G+4G之後係唔係有用量王無限上網?

無。 cap 咗12G, 再用要俾$

男爵府

陪月勳章

twlamhk 發表於 20-6-3 10:11
CSL?

係。
已經簽左約,2bg內地可以3張咭share用。

大宅

回覆樓主:

剛續咗$138, 7g(4.5g, 之後限速)+1g大陸數據,送2000分
都周旋咗幾個月,呢個Plan算啱用,所以續咗

首頁

尾頁

跳至